Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


Είναι εξοργιστικό να κρύβουν την αλήθεια αναφορικά με την προέλευση του ανθρώπου . Ενώ βρέθηκε από τον διακεκριμένο ανθρωπολόγο κ. Άρη πουλιανό ο αρχάνθρωπος Πετράλωνων ο οποίος ήταν homo sapiens ηλικίας 700.000 ετών και πλέον οι εδώ κρατούντες όχι μόνο αποσιωπήσαν το γεγονός αλλά εξέβαλαν τον κ. Πουλιανο από το σπήλαιο και το κρανίο το εξαφάνισαν. 

Δογματικά η διεθνής επιστημονική δικτατορία έχει προσκολληθεί στην ιδέα ότι ο άνθρωπος κατάγεται από την Αφρική και από εκεί ξαπλώθηκε βαθμιαία στην Ευρώπη και Ασία. Χωρίς να είμαι ανθρωπολόγος και μόνο η δογματική τους πίστη στην αφρικανική προέλευση του ανθρώπου έχει καταντήσει ένα ψέμα το οποιον συνεχώς αποκαλύπτεται .
Ακόμη και λογικά το κλίμα το ελληνικό και οι προκλήσεις του χώρου (ενεργειακή επάρκεια, σεισμικές καταστροφές, θάλασσες , κλίμα εύκρατο κλπ ) είναι παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση του πρώτου homo sapiens. 
Κάποτε η ελληνική γη θα τους διαψεύσει και πάλι όπως έκανε με τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων και τώρα ο απηδημα 1 & 2 και τότε ελπίζουμε να σταματήσουν να αναχαράζουν την ίδια σάπια ιδέα προκειμένου να δικαιώνουν το «πολιτικώς ορθόν» εξ Αφρικής ο άνθρωπος. 

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *