ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ 2019  ΣΥΝ ΤΟΙ ΑΛΛΟΙΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ .  ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ   ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ  ΜςΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΔΕΞΙΑ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ  . ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΟΠΩΣ λ.χ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(ΓΈΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΏΣΕΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΕΙ.   

 Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ   ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ(ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ) ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ. ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ.

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ  ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΔΡΑΣΗ.  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΧΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞΟΧΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ Ν.Δ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ: 

1/ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΤΩΣΕΙ

2/ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

3/  ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

4/ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

5/ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

6/ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ κλπ

ΕΥΧΟΜΕΘΑ   ΣΤΟΝ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *