ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΝΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ – ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΤΡΔΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ Ή ΟΧΙ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ-ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΠ- ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΟΠΛΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΥΝΟΡΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ , ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΦΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ :1/ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ Ή ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΗΣ Ν.Α ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ.
2/ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΔΕΝ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
3/ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
4/ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
5/ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ κλπ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
ΤΟ ΥΨΙΣΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΣΤΕ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.