Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ

ΑΙΦΝΙΔΙΆΣΤΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ S-400 ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ .Ν.Α ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ.
ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΟΥΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΑΧΟΧΟ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΙΑ .
GΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΑΚΟΣ I1/ 30 Φ-35 (UAV, SUAV)
2/ Α/Α ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΟΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ
3/ Α/Φ ΑΝΕΥ ΠΙΛΟΤΟΥ
4/ 2-3 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ (ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΥΣ- ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΑ)
5/ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΤΑΝΚΕΡ
6/ ΠΛΩΤΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ
7/ ΛΟΙΠΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ . ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙ ΔΥΝΑΝΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΕΙ ΜΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ , ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΕΙΝ ΠΟΥ ΔΙΕΔΙΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ .
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ( ΑΞΟΝΑΣ ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΚΟΥΡΔΩΝ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΗ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *