ΣΥΡΙΖΑ: ΓΕΝΝΗΤΩΡ ΑΝΟΜΙΑΣ


ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
1/ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ
2/ ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ
3/ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ(ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ; ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣ, ΣΥΝΟΧΗ , ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΙΣΘΊ; ΠΑΡΑΛΟΓΟ !!!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ;
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ , ΑΡΡΩΣΤΟΙ κλπ Η ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΟΣΗ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΝ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΝΗΤΩΡ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *