ΚΑΛΟΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ(ΤΩΝ ΗΠΑ) ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΑΤΑ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ -ΚΥΠΡΟ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΠΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Α/Φ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ RIR ΑΘΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΝΑ ΠΛΕΟΥΝ ΕΝΕΞΕΛΓΚΤΑ ΕΝ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΟΚΑΝΟΨΥΧΟ ΝΑΤΟ – ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΉ. ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΜΟΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ . ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΗ ΜΑΣ ΘΕΣΕΒΣ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΟΥΤΩΝ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *