ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ


Το Outlook express και το  Gmail της   Google  ενδέχεται να  με  έχουν στοχοποιήσει  . Με απέκλεισαν όταν διαβίβαζα το βιβλίο μου «ΕΤΣΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ». Αντί να με συνδράμουν στην διακίνηση ενός ιστορικού και διδακτικού βιβλίου να σταλεί  στις βιβλιοθήκες της χώρας  αυτοί μου νέκρωσαν τις λειτουργίες διαβίβασης κάτι που επαναλαμβάνεται συχνότατα.

 Και  μπορεί να είχαν κάποιο λόγο αν η όλη προσπάθεια μου ήταν κερδοφόρα. Όμως αυτή είναι αφιλοκερδής,   καθόσον  όλα μου τα βιβλία  τα διανέμω δωρεάν για λόγους μαθήσεως και ανυψώσεως της εθνικής και ηθικής συνειδήσεως   . 

Ίσως αν επρόκειτο για μηνύματα παιδεραστών, ναρκεμπόρων, εγκληματιών, ή κομμάτων ασφαλώς θα επέτρεπαν την διαβίβαση.

Δεν γνωρίζω ποιος ελέγχει τελικά το διαδίκτυο; Οι  ως άνω εταιρείες; ο  πάροχος;  ή οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας;  για να τις  «ευχαριστήσω». Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο , δηλαδή ο στραγγαλισμός της ελευθεροεπικοινωνιας όπως κάνουν τα καθεστώτα στην Βόρεια Κορέα , Τουρκία κ.λ.π. Ο φασισμός με κόκκινο, πράσινο, μπλέ ή μαύρο κοστούμι είναι εξ ίσου καταδικαστέος.

Κατόπιν τούτου:

Διαμαρτύρομαι προς   την υπηρεσία που μου βάζει συχνότατα φραγμό στη σύνδεση και μου   χαρακτηρίζει τα μαίλ σαν «ανεπιθύμητα» ,  με αποτέλεσμα να χάνω κάθε φορά τους αποδέκτες και τα αρχεία μου και να αδυνατώ να επικοινωνήσω, γεγονός που με   κουράζει ψυχικά    και    μου ρίχνουν το ηθικό για να σταματήσω

Όμως ας γνωρίζουν ότι τα «  90χρονα   παιδιά» του 1940 δεν τους φοβόμαστε και θα συνεχίσουμε με νύχια και με δόντια και με την ψυχή ακόμη στο στόμα να στέλνουμε το μήνυμα της Ελευθερίας, Δημοκρατίας  ,   ελευθεροτυπίας-ελευθεροεπικοινωνίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα συνεχίσουμε να  στέλνουμε το μήνυμα του Ελληνισμού, ανθρωπισμού και πατριωτισμού όπου υπάρχουν Έλληνες και φιλέλληνες. Οι στρεβλόψυχοι  δεν θα μας κάμψουν .

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης- Αμφικτύων

Kostas01@amphiktyon.org

amphiktyon@gmail.com

Υ.Γ  Για τους ανωτέρω λόγους παρακαλώ τους σεβαστούς μου αναγνώστες να μεταδίδουν τα μηνύματα μου –εφ’ ‘οσον συμφωνούν-  περαιτέρω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *