ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ . ΑΣΚΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ.

ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΓΥΜΝΑΣΕΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ, ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ. ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ.
ΑΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΤΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟ ΔΙΚΤΑΤΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΡΥΑΛΙΔΑ ΤΟΥ Γ’ Π.Π . ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΩΣΤΕ ΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *