Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 3ον ΓΥΡΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟ-ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΒΟΒΜΩΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΛΗΜΕΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΘΑ ΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣΤΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ , Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΟΣΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΛΟΠΗ, ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ.
ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ , ΒΙΑΣ, ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *