ΤΑ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑ ΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ


Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟ ΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΟΥ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙΩΝΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ 2017 ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΡΙΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΦΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙ 2 1/2 ΩΡΕΣ ΙΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΔΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΣ. ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΓΕΝΑΙΑ.
Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 Ν.Μ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ .

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΟΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΩΝ. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΕΣΥ ΡΩΜΙΟΣ ,ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΕΣΑΕΙ ΡΩΜΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ , ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ (ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ κ. ΡΕΠΟΥΣΗ), ΜΕΤΑ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ , ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ . ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟΥΝ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΣΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *