ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;;;


Ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ Γ.Α.Π. ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ .ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ .
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ . ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ . ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΒΙΑ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΥΓΚΟΡΜΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΣΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ;;
ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΒΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ ΕΡΙΝΥΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΘΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *