ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ

ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ Η ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ
 
 
ΟΤΑΝ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ-ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ -ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ . ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
 
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Β.Α ΣΥΡΙΑ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ -ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ ΜΠΡΑΝΣΟΝ-ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΛΙΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΕΚΑ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΩΝ ΟΠΟΤΕ Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΠΙΕΣΤΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΑ .
 
ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΣΗ -ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ- ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΤΟΥΡΚΙΑ
 
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΟΝΑ κ.ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ κ. ΤΣΙΠΡΑ.
 
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ,ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΟΣ κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΩΠΑ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
 
. ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ . ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ , ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΑΙΓΑΙΟ , ΘΡΑΚΗ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.
 
 
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *