ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

 
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥ ΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΧΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ(ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 50′ ΚΑΙ 60′) .
 
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Π. Α. ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ Ε.Δ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ Ε.Δ
 
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
 
ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
 
ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
 
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ . ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ . ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ( ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
 
ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ Ή ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥΣ Ή ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΑΣΟΣ,. Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ” ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
 
 
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *