ΠΛΗΡΗΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

 ΠΛΗΡΗΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

ΟΣΑΚΙΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟΣΗ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ  ΤΡΑΓΩΔΙΑ . ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ , ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ.

ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ” ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ” ; “ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ”; ΤΟ ΛΑΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ’ ΟΨΙΝ . ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΙΝΕ , ΝΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΩΝ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠτΔ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΛΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠτΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ  ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ  ΗΘΙΚΑ, ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 20% ΚΑΙ ΕΝΕΓΡΕΙ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ , ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠτΔ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΗΘΙΚΑ  ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ . ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ .

ΑΜΔΙΚΤΥΩΝ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *