ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΑΚΡΩΣ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ  

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Ο  «πρόεδρος»  της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Πούτιν όσο πληθαίνουν τα αδιέξοδα του  εκτοξεύει όλο και εντονότερες απειλές για χρήση αρχικά τακτικών πυρηνικών όπλων στον πόλεμο της Ουκρανίας .   Σήμερα όμως ξεπέρασε όλα τα όρια εγκληματικής κυνικότητας και  οι αξιωματούχοι του «ανδρείκελα»  προειδοποίησαν την παγκόσμια κοινή γνώμη για τον επικρεμάμενον  κίνδυνο  εξαφανίσεως της  από την πυρηνική τορπίλη που εκτοξεύει το υποβρύχιο «Belgorod»

«Αυτό έχει μήκος 184 μέτρα και πλάτος 15 μέτρα και μπορεί να ταξιδέψει με περίπου 60 χιλιόμετρα την ώρα σε κατάδυση. Υπολογίζεται ότι μπορεί να  είναι εν καταδύσει  120 ημέρες χωρίς να χρειαστεί να  ανέβει  στην επιφάνεια. Ανάμεσα στο οπλοστάσιό του έχει την υπερτορπίλη Poseidon, ένα βλήμα 24 μέτρων με ικανότητα μεταφοράς πυρηνικής κεφαλής περίπου 2-100 μεγατόνων. Η έκρηξη μιας τέτοιας πυρηνικής τορπίλης μπορεί να δημιουργήσει κύμα έως 500μ και τσουνάμι το οποίον θα προξενήσει Βιβλικές καταστροφές  ,   βυθίζοντας τις παράκτιες μεγαλουπόλεις στο νερό»

Είναι ένας εντελώς νέο  είδος όπλου με   ταχύτητα άνω των 100 κόμβων που θα αναγκάσει τα δυτικά ναυτικά να αλλάξουν τον σχεδιασμό τους και να αναπτύξουν νέα αντίμετρα», τόνισε ο ειδικός HI Sutton, «La Reppubblica)

Και μόνο με το να κάνει αυτές τις ασύλληπτες σε  σαδισμό και μαζική εγκληματικότητα  σκέψεις ο Πούτιν φανερώνει ότι όντως είναι σχιζοφρενής και άκρως επικίνδυνος για την ανθρωπότητα και πρώτιστα για την πατρίδα του .  Και ενώ μετά τον πόλεμο-φιάσκο που αναίτια  ξεκίνησε κατά της Ουκρανίας δεν συνετίστηκε και δεν έκανε αυτοκριτική και αυτογνωσία δείχνει ότι είναι  παράφρων ο τύπος   και μπορεί να οδηγήσει την ανθρωπότητα στο μέγιστο κακό , δηλαδή στον Πυρηνικό Αρμαγεδδώνα.

Οι νέοι Ρώσοι φεύγουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες για να γλυτώσουν από το σφαγείο Πούτιν στην Ουκρανία, αντί να πάνε στη Μόσχα και να ζητήσουν την  πτώση του παράφρονα  δικτάτορα Πούτιν   . Και ερωτώ ήταν πιο επικίνδυνος ο Μπιν Λάντεν που τον σκότισαν οι ΗΠΑ σε σχέση με τον Πούτιν; Μήπως πρέπει να προβλεφθεί διεθνής νόμος που να δίνει το δικαίωμα στον ΟΗΕ να φονεύει τέτοιους επικίνδυνους δικτάτορες που απειλούν την ανθρωπότητα; Όπως λ.χ οι αιμοσταγείς   αναθεωρητικοί και μεγαλομανείς σύμμαχοι: Πούτιν και Ερντογάν;

Αμφικτύων

3/10/ 22

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε. α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή» «σύμφωναμε το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *