ΟΙ «300» ΤΗΣ  ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Η ΧΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ Β.ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ . ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ .ΤΑ  ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΧΗΜΊΕΣ ΚΑΙ  ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ . ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ  ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΤΗΣ τ. ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ .  Η ΕΥΠ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ   ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ   ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΙ «300»  ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΚΑΤΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΊΑ (ΟΜΗΡΗ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ-ΤΡΟΜΚΡΑΤΩΝ)  

 ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΙΣΡΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,   ΤΗΝ  ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) ΜΟΝΟ ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΑΡΑΓΕΙ . ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ   ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΩΤΙΚΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ( ΤΥΠΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»)(12/8/22)

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *