ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ

Χθες (4/11) πήγα για επιθεώρηση του οχήματος μου στο ΚΤΕΟ    Χολαργού. Είχα δυο χρόνια   να το επισκεφθώ και διαπίστωσα ότι πνέει   νέος άνεμος αλλαγής προς το καλύτερο και  το σπουδαιότερο υπέρ της εξυπηρετήσεως  του πολίτη . Οι υπηρεσίες όλες συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο ενώ πριν για το παράβολο έτρεχες εκτός του χώρου. 

Άλλοτε σε αυτά τα   κλιμάκια πήγαινες με το φόβο της απόρριψης από υπαλλήλους κακότροπους που σου έδιναν την εντύπωση ότι ηδονίζονταν να σου κάνουν δύσκολη την  περαίωση της  εργασίας σου.

Τώρα διαπίστωσα  αισθητή αλλαγή της νοοτροπίας και συμπεριφοράς  των  υπαλλήλων  .  Χωρίς να κάνουν υποχωρήσεις στο γράμμα του νόμου  έγιναν  φιλικοί, ευγενείς και προσηνείς στους πολίτες   πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν.

Ιδιαίτερα τούτο ισχύει για την τρίτη ηλικία που αναγκάζεται λόγω πιεστικών αναγκών να οδηγεί για να βολέψει κάποιες  δύσκολες    καταστάσεις (σύζυγο άρρωστη, παιδί ανάπηρο κ. α)

Την ίδια τάξη και  πνεύμα αλλαγής και εξυπηρέτησεως των πολιτών    αντιμετώπισα και στη Δνση Μεταφορών και Επικοινωνιών  Π.Ε Βορείου Τομέα.

Όπως στο παρελθόν στηλιτεύαμε τα κακώς κείμενα πρέπει να επαινούμε και τις βελτιώσεις υπέρ των πολιτών. Οι αλλαγές λοιπόν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και Επικοινωνιών είναι ορατές και επαινετές.

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Υποστράτηγος ε.α –Συγγραφεύς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *