ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΜΑΤΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 AT 8:55 ΜΜ

Your comment is awaiting moderation.

Αγαπητέ μου κ. Δήμαρχε Μαραθώνος

Υπάρχει αδείρητος ανάγκη να ανοιχθούν δύο δρόμοι από Λιβίσι προς το κέντρο. Ενας για άνοδο (Τερψιχόρης) και ένας για κάθοδο(Σ. Βέμπο) ώστε να μην διασταύρωνται τα οχήματα σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών. Η σημερινή κατάσταση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εγκυμονεί τραγωδία παρόμοια με το Μάτι.
Αναλογισθείτε τις στιγμές της συμφόρησης στα σημεία “λαιμούς του μπουκαλιου” όπου μετά βίας διέρχεται για ένα όχημα και άρα ακινησίας όπου οι δρόμοι ήταν γεμάτοι αυτοκίνητα χωρίς καμία απόσταση, αν κάποιος εγκληματίας εμπρηστής έβαζε κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα από τους στενούς λαιμούς της Τερψιχόρης. Με δυνατό άνεμο τα εγκλωβισμένα οχήματα θα γίνονταν εμπρηστικές βόμβες και θα έκαιγαν μεγάλο μέρος της Μάκρης με πολυάριθμα θύματα..
Εν όψει μάλιστα εκλογών όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν αποκλείεται. Και αν γλυτώσαμε φέτος του χρόνου θα έχουμε και πάλι τα ίδια και ίσως να μην είμαστε τόσο τυχεροί όσο εφέτος
Επομένως καλέστε κάποιο πολεοδόμο να διανοίξει την Τερψιχόρης και να επεκτείνει τη Σ. Βέμπο, αν δεν το έχετε ήδη κάνει . Οσον αφορά το ιδιοκτησιακό νομικό καθεστώς θα πρέπει να κινήσετε τάχιστα διαδικασίες για την αλλαγή του νομικού πλαισίου, ώστε να λύσει τα χέρια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Κύριε Δήμαρχε Μαραθώνος
Εχουμε μπει σε νέα εποχή με την κλιματική αλλαγή . Η Μάκρη έχει πυκνοκατοικηθεί . Τα οχήματα έχουν αυξηθεί και επομένως χρειάζονται νέα εργαλεία και νέες πολιτικές η νέα κατάσταση για να αντιμετωπιστεί.
Οι κατοικοι του Λιβισίου ανησυχούν και με παρακάλεσαν να τεθώ επικεφαλής της κίνησης για την βελτίωση των οδών . Ομως είμαι αρκετά μεγάλος (93 ετών) και αδυνατώ. Μπορώ όμως να βοηθήσω πληροφοριακώς
Με εκτίμση

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης- Αμφικτύων
Υποστράτηγος ε.α -Συγγραφεύς
Θάλειας 10 Λιβίσι, κιν. 6931041656
Κάτοχος ιστοσελίδων «ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *