ΜΟΝΙΜΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ -ΑΓΝΩΣΤΗ Η D ΗΜΕΡΑ

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ  ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ  ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΕΙ ΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΦΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ  ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΠΑΓΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.

 ΑΝ ΒΑΣΙΣΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,  Ε.Ε Ή ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΙΓΥΠΤΟ, ΗΑΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ. 

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΒΡΑΧΥΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ  ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΣΡΕΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΟΣΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΝΟΙΚΟΥΣ  ΤΟΥ  ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ  ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

31/5/2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *