ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΛΙΒΥΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Ο ΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟ-ΛΙΒΥΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ . ΤΑΞΙΔΕΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΒΟΜΒΑΡΙΔΙΣΜΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ     ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΩΝ ΣΦΟΔΡΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ  ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΛΙΒΥΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ   ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ  ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ.

ΚΑΠΟΤΕ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΥΝΙΔΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΓΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ Α/Δ  ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΟΠΟΥ Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ  ΕΠΙΒΙΒΑΣΕ ΣΕ Α/Φ ΤΗΣ ΛΟΥΡΤΧΑΝΣΑ  ΠΡΟΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗ ΚΑΙ  ΕΚΕΙΘΕΝ  ΑΘΗΝΑ.

 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΠΡΟΣΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΤΟΝ  ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ   ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ 

ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΩΣ Ο  ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ  ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ  ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑ . ΑΛΛΑ Η  ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ  ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΦΛΟΓΕΡΑ    ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΝΤΑΦΙ.  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ  ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. 

ΕΚΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ , ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΑΝΑΜΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ  ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Ο  ΕΛΛΗΝΟ-ΛΙΒΥΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

14/4/21

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *