Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Στη φύση το αρσενικό είναι επιτιθέμενο στην τέλεση της ερωτικής πράξης. Αν αυτό είναι σωστό ή όχι να ρωτήσετε τη μητέρα φύση . Σήμερα με την ανατροπή   του  φυσικού περιβάλλοντος ανατράπηκαν και οι φυσικοί  νόμοι που διέπουν τις σχέσεις των δύο φύλλων. Ξαφνικά μετά την   επίθεση αρχικά των φεμινιστριών στην δεκαετία του 60’ η γυναίκα πρόβαλε το φύλλο της και τώρα  με τους ΛΟΑΤΚΙ εμφανίστηκε ο «γονέας ένα» και ο «γονέας δύο» και άλλες  γνωστές ανωμαλίες. Ο άνδρας δεν είναι πιά άνδρας αλλά μπορεί να είναι και γυναίκα και η γυναίκα  να είναι  λεσβία   ανδρογυναίκα.

Στα χρόνια που ήμουν νεαρός όλοι γνώριζαν ότι η γυναίκα  ηθοποιός (θεατρίνα   την έλεγαν τότε) ήταν διατεθειμένη να δώσει τα πάντα για να επιτύχει καθώς το επάγγελμα   ήταν λίγο αυστηρότερο από την   αδήλωτη  πορνεία. Τουλάχιστον αυτές  οι  «οπισθοδρομικές» απόψεις επικρατούσαν τότε όχι μόνο   στην επαρχία. Πως αλλιώς να σκεφθεί ο επαρχιώτης  για μιά γυναίκα που ερχόταν με   θίασο-μπουλούκι σε κάποια μεγάλη σκηνή και για να συγκεντρώσει το φιλοθεάμον ανδρικό φύλλο το διψασμένο για γυναικεία σάρκα και ερωτική ζωή, έβγαζε τα  ρούχα της και παρουσιαζόταν με το εσώρουχο και όλα τα νούμερα είχαν σχέση με το σεξ;     Ήταν η  εποχή κατά την οποίαν  οι επαρχιώτισσες φορούσαν μακριές  φούστες και ήταν ντροπή να εκθέτουν το σώμα τους σε κοινή θέα .

Τα ήθη και  έθιμα   δεν άλλαξαν φυσικά  από την μιά μέρα στην άλλη    αλλά  ίσχυαν  μεταπολεμικά ως σχετικά πρόσφατα . Το φεμινιστικό κίνημα που ήλθε από την Αμερική  άλλαξε άρδην τα ήθη, απελευθερώνοντας τη  γυναίκα  και  πρόσφατα  οι ΛΟΑΤΚΙ γκρέμισαν  τις πατροπαράδοτες αξίες και φθάσαμε στο άλλο άκρο δηλαδή του αχαλίνωτου και ανώμαλου ερωτισμού και σεξομανίας.  Αλλά παρά ταύτα δεν τεκνοποιούν οι σύγχρονες σουφραζέτες.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων  ορισμένες φεμινίστριες ξεθάβουν τώρα  υποθέσεις  από  τον προηγούμενο αιώνα και θίγουν υπολήψεις ανθρώπων που έφθασαν στον κολοφώνα της σταδιοδρομίας τους , υποθέσεις που ανάγονται σε άλλες εποχές , διαφορετικές  αντιλήψεις, άλλα ήθη και έθιμα, άλλη ηλικία των  θυμάτων  και των εναγομένων χωρίς να μπορεί να αποδειχθεί λόγω του παρελθόντος  χρόνου η αλήθεια των κατηγοριών . Όμως γίνεται πλήρης ο διασυρμός του ενόχου και η επαγγελματική του καταστροφή. Και επειδή έγινε της μόδας να είσαι «βιασμένη» (γα@@@η  θα την  έλεγαν παλιά) ή παρενοχλημένη βγαίνουν γυναίκες και  άνδρες «καλοθελητές»  να υποστηρίξουν το θύμα του βιασμού ή της σεξουαλικής κακοποίησης   ίσως  και  για  να κερδίσουν τηλεθέαση.

Τα κανάλια βρήκαν ευκαιρία να  προσφέρουν   θέαμα της κλειδαρότρυπας-θα έλεγα   της κλειτοριδότρυπας- από κοντά οι σχολιαστές , οι δικηγόροι και οι εισαγγελείς που είναι εκ του νόμου αναγκασμένοι να προβούν στην δίωξη όπως ο νόμος  ορίζει.

Και οι ένοχοι και τα θύματα  αμφότεροι είναι    θύματα  της μεταβατικής κοινωνίας μας, μιάς κοινωνίας που μεταλλάσσεται και ραγδαία αλλάζει . Αλλα  ήθη άλλα έθιμα τότε και άλλα τώρα. Να δούμε όμως πως θα γίνεται στο εξής η  ερωτική σύνδεση άρρενος και θήλεως όταν επικρέμαται ο νόμος περι παρενοχλήσεως και πως θα έρχονται σε συνεύρεση όταν η γυναίκα θα μπορεί να ισχυριστεί εκ των υστέρων ότι υπήρξε θύμα βιασμού  και όχι   εξ ελευθέρας βουλήσεως ; Η εναντίωση στη φύση τον   εκφυλισμένο   δυτικό άνθρωπο θα τιμωρήσει  θα μειώσει  έτι περαιτέρω  τις γεννήσεις   και  για να  αποκαταστήσει το δημογραφικό θα εισάγει γόνους τριτοκοσμικούς οι οποίοι ακόμη τους φυσικούς κανόνες σέβονται και  τεκνοποιούν .

Τούτη όμως η  ανθρωποφαγία   πρέπει να σταματήσει

 Αμφικτύων

13/2/ 2021

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/
https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *