ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΩΡΑ


ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΜΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΑΤΙΣΜΟΥΣ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ- ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ(ΑΟΖ ΚΑΙ ΕΧΥ ΣΤΑ 12 Ν.Μ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.
ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΟΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝΤΟΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΜΑΖΗΣ..ΣΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ
ΕΝΑ ΦΟΒΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΙΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. ΣΙΓΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ .
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. .ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ” ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ” . ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *