ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ

Η ΦΑΡΣΟΚΟΜΩΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ- ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΖΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ -ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ-ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ -ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ- ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ 153 ΚΟΥΚΙΑ-ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΑ ΤΟΥΡΚΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ – Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ – Ο ΚΑΘΕ ΚΑΣΟΓΚΙ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΣΟΒΑΡΑ- ΕΓΩ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ – ΟΙ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΙΑ- ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ- ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΑΣ- ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΟΣΟ ΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑ.
ΜΗΝ ΣΥΓΧΥΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΝΑΣ- ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ
 
 
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
 
 
 
Newpost.gr
 
Έκτακτο: Ο Ζάεφ βρήκε τους 80 βουλευτές, εγκρίθηκαν οι συνταγματικές αλλαγές (Live)
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία έπειτα από μπαράζ αναβολών
 
Δημοσίευση πριν από 15′ / Ανανεώθηκε πριν από 1′
 
Έκτακτο: Ο Ζάεφ βρήκε τους 80 βουλευτές, εγκρίθηκαν οι συνταγματικές αλλαγές (Live)
 
Photo: AFP
 
0
 
SHARES
 
FacebookTwitterΠερισσότερα…
 
 
 
του Newsroom
 
«Ναι» στην αναθεώρηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ. όπως προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών, είπε τελικά η απαιτούμενη πλειοψηφία των δύο τρίτων στο Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, καθώς ο πρωθυπουργός Ζάεφ εξασφάλισε τη στήριξη οκτώ βουλευτών της αντιπολίτευσης.
 
 
 
Η διαδικασία της Παρασκευής παρά λίγο να ματαιωθεί, καθώς το VMRO επέμεινε ότι ο κανονισμός της Βουλής δεν επιτρέπει τη συνέχιση της συζήτησης χωρίς αίτημα του προέδρου του Κοινοβουλίου, κάτι που δεν είχε συμβεί μέχρι την προβλεπόμενη ώρα, στις 6.30 το απόγευμα.
 
Ακολούθησε ψηφοφορία για να αρθεί το αδιέξοδο, στην οποία η πλειοψηφία ενέκρινε τη συνέχιση της διαδικασίας.
 
Είχε προηγηθεί πολύωρο κοινοβουλευτικό θρίλερ, καθώς η συζήτηση, που είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 13.00 το απόγευμα της Παρασκευής, μετατέθηκε δύο φορές μέχρι τις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδας) και ξεκίνησε τελικά σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα.
 
Η κοινοβουλευτική διαδικασία πήρε διαστάσεις θρίλερ, καθώς το αντιπολιτευόμενο VMRO κατήγγειλε απόπειρες χρηματισμού βουλευτών της αντιπολίτευσης, με ποσά που φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να στηρίξουν τη συμφωνία με την Ελλάδα.
 
Η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ αρνήθηκε τις κατηγορίες, προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του VMRO, και επιπλέον διέψευσε τις αναφορές δύο ενημερωτικών ιστοσελίδων (Kurir.mk και Repuplica.mk) ότι η κυβέρνηση «άσκησε πιέσεις και εκβίασε» βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι φέρονται να «φοβούνται για τη ζωή και τις οικογένειές τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *