ΑΛΒΑΝΙΑ (ΙΛΛΙΡΙΑ) Η ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΗ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

ΑΛΒΑΝΙΑ (ΙΛΛΙΡΙΑ) Η ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΗ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΑΛΒΑΝΙΑ(ΙΛΛΙΡΙΑ) ΕΝΑ ΑΜΙΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η”ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΔΕΛΦΗ” ΤΟΥ ΑΝΑΔΕΛΦΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΔΕΛΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΔΟΞΕΣ(ΟΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤ/ΛΕΩΣ-ΡΩΣΙΑΣ κλπ) ΧΩΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ Ή ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ . ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ(ΒΛΑΧΟΙ) ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΗΛΙΑ) ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ) ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΚΑΥΚΑΣΟ) ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ (ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΑΝΟ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΑΙΓΥΠΤΟ) ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ(ΣΙΚΕΛΙΑ, ΚΑΛΑΒΡΙΑ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΑΜΕΡΙΚΗΣ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ κοκ

Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ” ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ .ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ . Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΖΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΟΜΩΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΤΟ. ΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΔΙΝΑΝ ΟΡΑΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΈΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *