ΔΥΤΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Η Δύση διεξάγει τον 3ον Μεγάλο Εμφύλιο Πόλεμο στην Ευρώπη ο οποίος και θα είναι μάλλον ο τελευταίος πριν από την άφιξη των «Βαρβάρων» Ισλαμιστών   και αργότερα των  «πολιτισμένων»  Κινέζων  για να επιβάλουν τη νέα τάξη.

Προκαταβολικώς   ,  καταδικάζω   κάθε βιαστή   του Διεθνούς Δικαίου , των Διεθνών Συνθηκών και του Δικαίου της Θάλασσας από οπουδήποτε και αν προέρχεται και εν προκειμένω   το Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν για την   απόσπαση ουκρανικών  εδαφών(Λουχάνς –Ντονέτσκ) και την αποστολή δήθεν ειρηνευτικών στρατευμάτων εντός αυτών   . Τούτο μας  φέρνει στη μνήμη  την  «ειρηνευτική» αποστολή του Αττίλα στην Κύπρο.

Καταδικαστέο είναι και το σημερινό δόγμα των  ΗΠΑ εκπορευόμενο  από  το  σύμπλεγμα εχθρότητος προς τη Κομμουνιστική Σοβιετία(τότε δικαιολογημένο ), το οποίο  αδικαιολόγητα συνεχίζεται  εναντίον της μικρής σχετικά καπιταλιστικής  Ρωσίας [  146 εκατ. κατοίκων   ΑΕΠ 1,7 τρις $ λιγότερο δηλαδή και από αυτό της Ισπανίας] Να σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ με πληθυσμό 330 εκατ. κατοίκους έχει ΑΕΠ 23 τρις.$ περίπου και η Ε.Ε  με πληθυσμό 447 εκατ. κατοίκους  έχει ΑΕΠ 17 τρις.$  περίπου] Η Ρωσία όμως είναι πλούσια σε χώρο, ενέργεια και πρώτες ύλες.

 Οι Αμερικανοί είναι οι πρώτοι  διδάξαντες τις εισβολές,   κατοχές και καταστροφές χωρών[ Βιετνάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α]  καθώς επίσης στις  παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και στην  επιβολή του νόμου του ισχυροτέρου .  Θα αναφέρω τη    διάλυση της Γιουγκοσλαβίας  και  την απόσπαση του Κοσσυφοπεδίου, η οποία έπνιξε στο αίμα το Σερβικό λαό.

Υπάρχει βέβαια η πάγια  εχθρότητα του Προτεσταντικού κόσμου εναντίον του Ορθόδοξου   χριστιανικού  που εκδηλώθηκε και εναντίον της Κύπρου με τον Τουρκικό Αττίλα. Εκεί  ο  δήθεν ελεύθερος κόσμος των   δημοκρατικών χωρών ήταν τυφλός και δεν είδε τη γενοκτονία ενός μικρού λαού του Κυπριακού με το ξερίζωμα του 1/3 από τις εστίες τους (200.000 πρόσφυγες, 5.000 νεκροί εξ ών 1600 περίπου αγνοούμενοι) Και δυστυχώς παρά τα  ψηφίσματα του ΟΗΕ η τουρκική κατοχή και αφομοίωση του 40% της Κύπρου συνεχίζεται  και η Τουρκία παραμένει ατιμώρητη και εκδηλώνει τις νέες επεκτατικές της βλέψεις κατάληψη των νησιών του Ανατ. Αιγαίου και της Θράκης .

Την προτεσταντική  λογική   υιοθέτησε  και το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως που προέβη στην δημιουργία ανεξάρτητης από το Πατριαρχείο της Μόσχας  Ουκρανικής Εκκλησίας.

Η   παράλυτη και διχασμένη  Ευρώπη και οι ΗΠΑ επιβάλλουν τώρα εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία με αποτέλεσμα αυτές   πλήττουν πρώτιστα  την Ε.Ε, δεδομένου ότι η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος  προμηθευτής  της Ευρώπης σε ενέργεια και  πρώτες ύλες. Αποτέλεσμα   των κυρώσεων είναι η άνοδος της ενέργειας και των πρώτων υλών στα ύψη και  η  φτωχοποίηση των ευρωπαϊκών λαών. Αντίθετα, οι κυρώσεις πλουτίζουν τους ολιγάρχες του Ισλάμ με την αύξηση της ενέργειας και κατά τους χρηματιστηριακούς παρατηρητές τα  «ισλαμικά ομόλογα» πήραν φωτιά. Αυτά   συγκρατούν την καταρρέουσα  τουρκική οικονομία και δεν πέφτει αλλά αντίθετα δίνει φτερά στη  στρατιωτική επέκταση της Τουρκίας    . Όλα αυτά σε συνδυασμό και με το ισλαμικό μεταναστευτικό ρεύμα προς Ευρώπη την αλλοιώνει δημογραφικά. Η Ε.Ε δεν έχει  πλέον φωνή και δυνάμεις αντίστασης διότι   τελεί ακόμη υπό Αμερικανική κατοχή μέσω του ΝΑΤΟ. Αν ήταν ελεύθερη θα είχε  συνδεθεί   με τη Ρωσία, όπως προέβλεπε ο στρατηγός Ντε Γκόλ την «Ευρώπη από τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια». Διότι η Ρωσία  ανήκει σαφώς στην Ευρώπη πολιτιστικά και ως  λευκό γένος. Αυτό θα   καθιστούσε την Ε.Ε ισχυρή  οικονομικά και στρατιωτικά    και ικανή να αντιμετωπίσει την επερχόμενη Κίνα και το Ισλάμ. Αυτό δεν το επιθυμούν οι κοντόφθαλμοι και «στενοκέφαλοι» του βαθέως Αμερικανικού κράτους (Στέιτ Ντιπάρτμεντ) γιατί   προτιμά  να   κρατά υπό κατοχή  το «Ευρωπαϊκό προγεφύρωμα» του Β’ Π.Π στην ήπειρο Ευρασία . Για πόσο όμως καιρό ακόμη; Όταν ισχυροποιείται το Ισλάμ στην Ανατ. Μεσόγειο και όταν η Κίνα σε λίγο θα έχει ξεπεράσει τις ΗΠΑ  σε ΑΕΠ και τεχνολογία  ενώ  η Ε.Ε ίσως  να έχει  αυτοδιαλυθεί θα περιορισθεί στο νησί της   ;

Δυστυχώς, στις ΗΠΑ ανήλθαν στην εξουσία κατώτερα  έμφυλα και έκφυλα στρώματα  (έγχρωμοι, ΛΟΑΤΚΙ , αιρετικοί, αμόρφωτοι, εχθροί της οικογένειας , δικαιωματάκηδες κλπ )  τα οποία  κυριολεκτικά αφόπλισαν τη μεγάλη Συμπολιτεία του ελεύθερου κόσμου με αποτέλεσμα  να επικρατεί  ο  αφύσικος  παραλογισμός και αμοραλισμός. Οι ΗΠΑ σήμερα δεν έχουν ισχύ  .  Γι’αυτό κάθε  ισχυρός πλέον δια των όπλων επιβάλλει το δικό του δίκαιο, όπως  κάνει  η Ρωσία και Τουρκία.  Τη Ρωσία την τιμώρησαν όχι όμως και την Τουρκία . Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και ο εμφύλιος της Δύσεως  συνεχίζεται μέχρις πλήρους   εξουθενώσεως  του λευκού γένους και του Δυτικού Κόσμου .    Τώρα σειρά έχει η Ελλάδα. Από εδώ όμως ίσως να αρχίσει ο Γ’ Π.Π

Αμφικτύων

23/2/ 22

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης>

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή» «σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *