ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΑ 

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Της μεταπολίτευσης τα κόμματα  κατάντησαν  αποκόμματα, από τους πολίτες περιφρονημένα, όλα  ετοιμόρροπα  και από τις ευρωεκλογές βγήκαν   γκρεμισμένα. Ενώ οι ψηφοφόροι το κατάλαβαν και  έφυγαν   με την αποχή τους   αηδιασμένοι, οι κομματικοί  αρουραίοι  και τα κομματόσκυλα καταπλακώθηκαν  σοβαρά τραυματισμένοι. Όμως τίποτα δεν αντελήφθησαν και νόμισαν ότι κάποιος τυχαίος τα γκρέμισε  σεισμός    και όχι της κοινωνίας ο μακροχρόνιος θυμός, ούτε εννόησαν τον χλευασμό, παρά το μαύρο φούμο και της αποχής το διασυρμό.  Τώρα  ο λαός τους παρακολουθεί και τους λοιδορεί για την ηλιθιότητα τους  γιατί ξέρει ότι και πάλι θα αποτύχουν και θα   γκρεμισθούν τα μαγαζιά τους. Μισό αιώνα τα ίδια πάντα , πως να ανορθώσουν την παράγκα και την κρατική χτυπάνε “μπάνγκα”,  προσφεύγοντας σε κάθε ματσαράγκα.

 Πριν   συνεχίσουν και πάλι τα ίδια και τα ίδια  και συ να τους ψηφίζεις χάριν αφελείας, στείλτους  στα τσακίδια, σκέψου τι συμφορές    σου  έχουν κάνει και στον αέρα τους τίναξες  το καζάνι, άλλο πολιτικοί απατεώνες δεν πάει,  

Τα «4» αποκόμματα της  εξουσίας  (Ν.Δ ,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) είναι καταδικασμένα από τον λαό επί εσχάτη προδοσία  , η  τελική τους εκτέλεση   θα γίνει το ταχύτερον δυνατόν,  γιατί δεν αντέχουν να βγάλουν την τριετία και τότε να δεις  ανατροπές και κλαψώδια και χαρά από τον λαό.

Αυτή θα είναι  του συστήματος η τιμωρία, επειδή ως τώρα δε λειτούργησε η Δικαστική Εξουσία  για την παράδοση της Κύπρου μας στην Τουρκία χωρίς να πέσει ντουφεκιά , της ιερής γης της  Μακεδονίας μας σε χέρια σλαβικά, την παράδοση των Ιμίων(για να μη γίνει πόλεμος). Συνεχίζεται του Αιγαίου  η παράδοση   με την Ελληνο-τουρκική    Διακήρυξη η οποία ακολουθείται από  ανεμπόδιστη τουρκική εξάπλωση («η Κύπρος είναι μακριά»(Εθνάρχης), «ουδεμία πλέον ενοχή»(Ροζάκης),  Τούρκοι τουρίστες  πλημύρισαν τα νησιά, γέμισε το Αιγαίο ψαράδικα Τουρκικά, οι νομοί Ξάνθης και Ροδόπης παραδόθηκαν στην τουρκιά, στην Ελλάδα μπαίνουν ελεύθερα οι παράνομοι μετανάστες, σε λίγο οι Ελληνες θάναι μειονότητα και  αυτοί της πατρίδας μας οι δυνάστες.

 Η ακρίβεια για τρίτο χρόνο καλπάζει , η ελληνική οικογένεια στενάζει, η Ελλάδα στέλνει όπλα στην Ουκρανία και δύο δις. Μετρητά, ο Έλληνας αδυνατεί πλέον να νοσηλευτεί σε νοσοκομεία κρατικά, η καθημερινότητα του έχει γίνει δραματική και ο συνταξιούχος και ηλικιωμένος αβοήθητος δεινοπαθεί. Και αυτοί αντί να τα μαζέψουν και να φύγουν τώρα νέες παράγκες  χτίζουν με τα ίδια γκρεμισμένα  των ευρωεκλογών υλικά. 

Η Δημοκρατία μας με δαύτους κινδυνεύει, καθώς η Δικαιοσύνη το δίκαιο  δεν απονέμει και κωφεύει ευνουχισμένη,  μέχρι μυελού οστών  εκμαυλισμένη  και  στην υπηρεσία του κόμματος και των  πολυεθνικών παραδομένη 

Ανάγκη τούτες τις ώρες να βγει ο εθνικός ηγέτης  από Εθνοσυνέλευση (κάποιος γενναίος στρατηγός, κάποιος άφθαρτος πατριώτης, κάποιος Ζορμπάς ) τον λαό  να συσπειρώσει, το πατριωτικό μέτωπο να χαλυβδώσει, τα μπάζα από τις κομματικές κατολισθήσεις να καθαρίσει για να φέρει την εθνοσωτήρια έλευση. Αν δεχθούν εσαεί οι Ε.Δ τούτο τον ενδοτικό Κατευνασμό, και την πατρίδα θα χάσουμε και  πόλεμο θα κάνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και θα  φέρει το χαμό και εμπαιγμό   και η αχρεία κομματική συμμορία  θα τους ρίξει  την ευθύνη, αυτό έκανε και με την Κυπριακή τραγωδία με ψέματα και  κομπορρημοσύνη.

Είμαστε στο τελευταίο σκαλοπάτι. Πιο κάτω είναι η άβυσσος και της παράδοσης  η Ατη, όταν η Ελλάδα το Αιγαίο ,τα Νησιά και τη Θράκη   χάσει και προτεκτοράτο της Τουρκίας θα φθάσει τότε δε θα είναι πια  Ελλάς αλλά “Ελλάδιστάν”

Γνώμονα να βάλει το Εθνικό συμφέρον και όχι το  προσωπικό  σε μια εποχή αμφισβήτησης συμφωνιών    να ενώσει τους Ελληνες στην παρούσα δεκαετία όπου αναμένονται γεωπολιτικά γεγονότα υψίστης σημασίας με αλλαγές συνόρων , νέες διεθνείς ισορροπίες , καθώς πολεμικές υπάρχουν εστίες   στα σύνορα της Ευρώπης κλιμακώνονται και πάνε πυρηνικά να γίνουν , εμείς δεν έχουμε το χρόνο με τα αποκόμματα των ευρωεκλογών να ασχοληθούμε.   

Εθνοσυνέλευση να  συγκαλέσει  ο λαός ,  νέος   ηγέτης  να  αναδειχθεί εθνικός, νέος Καποδίστριας ή εκλεγμένος  από το λαό” Μεταξάς“, για να πάει η Ελλάδα μπροστά, να διαλύσει τα εκτρώματα τα κομματικά, να  επουλώσει  τις πληγές που της άνοιξαν τόσα χρόνια, να ετοιμαστεί προς πόλεμο στο Αιγαίο και στης Κύπρου μας τα αλώνια, να αποκαταστήσει τις εθνικές και οικογενειακές αξίες και να  ξεφύγουμε από τη νεοταξίτικη  “WOKE”  και τις ομοφυλικές ασχημίες,    να ετοιμαστεί προς πόλεμο  η χώρα που δεν θα αργήσει, καθώς η Τουρκία  προετοιμάζεται πυρετωδώς και όταν θα  ετοιμαστεί  θα εφορμήσει

Τα αισχρά φερέφωνα να αλλάξει, τους αγράμματους και αχρείους προπαγανδιστές να τους πετάξει, την ελεύθερη γνώμη να περάσει και την  κρυμμένη Αλήθεια στον λαό να  παρουσιάσει

Να ενισχύσουμε στο έπακρο τις Ε.Δ,  την   παιδεία μας που πάσχει και τον προορισμό της έχει χάσει να την ανεβάσει,   μορφωμένους και  μαχητές παράλληλα να βγάζει, το εσωτερικό μέτωπο   να   στηρίξει και τον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας  επιτυχώς  να αποκρούσει.

Η Ελλάδα ανέκαθεν με υπέρτερους εχθρούς πολεμούσε και με την πολεμική αρετή και το ελεύθερον και εύψυχον πνεύμα τους νικούσε.Να σταματήσουμε να ζεσταίνουμε στα στρωσίδια    μας φαρμακερά φίδια γιατί μιά μέρα θα  δαγκώσουν τα ίδια ( 13/6/24)

Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή» «σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *