Η  ΤΡΑΓΩΔΙΑ  ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ   ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ  «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ» ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ.

 Ο,ΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ,ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,   ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ , Η ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ    ΘΕΟΥΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ,  ΗΡΩΕΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ , ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ  ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ .

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΩΝ  ΠΙΣΤΩΝ , ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ «ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ», ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ «ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ».

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΡΩΜΑΛΑΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ  ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΟΥΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ  ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ  ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕΙ .

ΤΟΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΙΑΙΩΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙ  ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ Κ. ΙΤΑΛΙΑΣ κ.α) .

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η  ΑΙΩΝΙΑ  ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΔΩΔΕΙ ΤΕΛΟΣ  ΕΙΤΕ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ,  ΕΙΤΕ ΕΝΕΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΓΥΛΩΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ  ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ (21/10/22)

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *