Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΚΥΛΑΣ & ΧΑΡΥΒΔΗΣ ;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Στην εποχή της Πανδημίας η διεθνής Ολιγαρχία  βρήκε την ευκαιρία  να  εκτελέσει τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset)

Στο μεταξύ  οι λαοί είναι βυθισμένοι στα «λύματα» του κορωνοιού  και τα ΜΜΕ λυσσομανούν να μας καρφώσουν στο μυαλό το μήνυμα του θανάτου  αν δεν εμβολιαστούμε . Όμως δεν σταματούν μόνο στους ανεμβολίαστους,  καθώς   κρούουν την καμπάνα του Αδη και στους εμβολιασμένους. Διότι όπως μας λένε τώρα οι ειδικοί ακόμη και οι εμβολιασμένοι δεν είναι πλέον ασφαλεί.  Αλλά τί είναι αυτή η «επανεκκίνηση» που διαφημίζουν με τόσο πάθος; Την ονομάζουν και «Ψηφιακή Επανάσταση» Όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα τους αυτή είναι η Νέα Τάξη της «Παγκοσμιοποίησης» χωρίς ίχνος Δημοκρατίας , χωρίς έθνη ,  πολιτισμούς, θρησκείες(με εξαίρεση ίσως την Εβραϊκή και το Ισλάμ)  χωρίς ατομικά δικαιώματα κ.α. Δεν θα ορίζουμε ούτε το σώμα μας ακόμη(απόδειξη τα υποχρεωτικά εμβόλια) και με κράτη υπερχρεωμένα ως το λαιμό, δεδομένου ότι το παγκόσμιο χρέος έχει εκτοξευθεί στο αστρονομικό ύψος των  400 τρις U.S $.  Ποιός θα πληρώσει τόσα υπέρογκα χρέη: είναι το ερώτημα. Σε ποιόν τα χρωστάμε;

Όταν το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι περίπου 60 τρις U.S $ ; Μην ανησυχείτε , μάλλον ουδείς θα πληρώσει, αλλά το τίμημα θα είναι βαρύτερο. Οι άνθρωποι θα χάσουν τις βασικές τους ελευθερίες και θα μπουν στο «μαντρί» του «Μεγάλου Αδελφού» και θα πουν και ευχαριστώ στους διεθνείς τραπεζίτες που μας έσωσαν στην δύσκολη εποχή του κορωνοιού.   Ολα αυτά ξεκίνησαν  εξ αφορμής  της πανδημίας και κανείς δεν γνωρίζει πως μπήκαμε στον σημερινό κυκεώνα Διότι δεν έγινε κάποια έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί από που προήλθε ο κορωνοιός;  Ήταν από ανθρώπινο σφάλμα ή φυσική η προέλευση του; Ούτε κανένας επιστήμων μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει το κακό; Όσο περνάει ο καιρός χωρίς η κοινή γνώμη να βλέπει  φως στο τούνελ  παρά μόνο τη λήψη όλο και περισσότερων αντιδημοκρατικών μέτρων κατά παραβίαση των δημοκρατικών ελευθεριών του,  ανησυχεί και ξεσηκώνεται. Μπροστά μπήκαν οι Υγειονομικοί οι οποίοι ζητούν  το «ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ». Ποτέ η ανθρωπότητα στην ολότητα της  δεν αντιμετώπισε μια τέτοια ζοφερή κατάσταση χωρίς να  έχει  προηγηθεί κάποιος πόλεμος . Όμως οι συνέπειες εκ της Πανδημίας και των μέτρων είναι ισάξιες ή και ανώτερες των συνεπειών και καταστροφών ενός παγκοσμίου μη πυρηνικού πολέμου.

Ένα   πέπλο  θανάτου σαν διπλό  σάβανο καλύπτει  τον κόσμο: Αφ’ ενός  ο φόβος της  νέας Πανδημίας «Όμικρον» και αφ’ ετέρου ο φόβος Παγκόσμιας Δικτατορίας (Παγκοσμιοποίηση} .

Τώρα ο κόσμος είναι υποψιασμένος και δεν θα αργήσει να ξεσηκωθεί και να αντιδράσει. Θέλει να μάθει όλη την Αλήθεια      Γιατί η Αλήθεια είναι ο Θεός και αυτή θα τον σώσει.

Αμφικτύων

20/ 12/ 2021

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *