ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Το πολιτικό μας σύστημα και η δικαιοσύνη δεν πρέπει να  κοιμούνται  ήσυχοι αυτές τις άγιες μέρες  με την   δίωξη του Χρυσαυγίτη Λαγού και την φυλάκιση των άλλων Χρυσαυγιτών, με εξαίρεση του  φυσικού    αυτουργού.

Στη συλλογική συνείδηση αυτή η δίκη  μοιάζει   με πολιτικό διωγμό.

Σε μια εποχή που οι εγκληματίες των Μνημονίων κυκλοφορούν ελεύθεροι, μολονότι με τα έργα τους σκότωσαν 10.000 τουλάχιστον(σε αυτοκτονίες) και έδιωξαν 450,000 νέους εκτός Ελλάδος, δεν μπορούν να συγκριθούν με  τη δολοφονία ενός ατόμου, η οποία συνέβη κατά τον διαπληκτισμό μεταξύ δύο οπαδών λόγω κομματικών παθών.

Στις δημοκρατίες τίποτα δεν είναι θέσφατο, ούτε ταμπού , όλα είναι υπό συζήτηση και αναθεώρηση, όσα δεν θίγουν την Εθνική Ανεξαρτησία, Κυριαρχία και Εδαφική Ακεραιότητα της  χώρας.

Επειδή οι καταδικασθέντες δεν υπέπεσαν σε ατιμωτικό αδίκημα,,  όπως έχουν υποπέσει   άλλοι και δεν δικάστηκαν,  φρονώ ότι η Πολιτεία προέβη σε πολιτικό διωγμό ένός κόμματος για γνωστούς πολιτικούς λόγους , και πρέπει να αναθεωρήσει  και αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη.

Αμφικτύων

28/4/ 2021

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

https://amphiktyon.org

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *