ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ

Ασφαλώς γνωρίζετε  ότι η GOOGLE  συνεργάζεται αρμονικά  με τις αρχές ασφαλείας και τιμωρεί με  περιορισμό, μέχρι  πνιγμού  των ενοχλητικών στο σύστημα ιστοσελίδων ή   ιστοχώρων . Εμένα με έχουν ταράξει εδώ και χρόνια με παρόμοιες τιμωρίες,  διότι τα γράφω  έξω από τα δόντια και ενοχλώ το σύστημα. Από 4.500  επισκέψεις ημερησίως  προηγούενες ημέρες , σήμερα με κατέβασε σε 120 διότι   έδωσα το πρωί  ένα σκληρό κείμενο  υπέρ του  ξεσηκωμού των νησιωτών μας .

Δεν θέλουν αντιπολίτευση από τον λαό . Είναι φασισμός με γραβάτα!!!

Αντίθετα από τα κόμματα   η δήθεν αντιπολίτευση  τους είναι βούτυρο στο ψωμί. Κοντολογίς φοβούνται το λαό σαν τον διάβολο το λιβάνι. Εστω και ένας αποδέκτης να το πάρει το στέλνει σε πολλούς. Γιαυτό δεν σας φοβάμαι ούτε σας προσκηνάω.

 Όμως να ξέρουν τα ξενοκίνητα  ανθελληνικά  κέντρα και τα εδώ τσιράκια τους ότι δεν μας φοβίζουν οι αστραπές και οι βροντές τους γιατί είναι ψεύτικες στρακαστρούκες , όπως ψέματα είναι και αυτά που λένε στον κόσμο τα βρωμοκάναλα τους. 

Οι νησιώτες έχουν γνώση της συνωμοσίας που εξυφαίνεται από τους ξένους και το διεφθαρμένο πολιτικό  μας σύστημα και δεν έχει ανάγκη την δική μας υποκίνηση.

 Όπως τον κορονοιό δεν μπορούν να τον ελέγξουν έτσι και την οργή του λαού είναι αδύνατον να την συγκρατήσουν με ΜΑΤ, δηλώσεις περί συγκροτήσεως μετώπου ακροαριστερών και ακροδεξιών κοκ. Και αυτό πολύ σύντομα θα το αντιληφθούν στις δημοσκοπήσεις και τελικά στις πρόωρες εκλογές που θα υποχρεωθούν λόγω ανικανότητος  και προδοσίας να διενεργήσουν. Οπως το αντιλήφθηκε ο Τσίπρας

Αμφικτύων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *