ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ;

Για να είμαι δίκαιος θα επαινέσω τους διπλωματικούς χειρισμούς της Κυβέρνησης κ. Μητσοτάκη για τον αγωγό  «EAST MED» και την σύμπηξη επωφελών συμμαχιών υπέρ της χώρας μας.

Όμως με τον ανεξέλεγκτο και αυξανόμενο ρυθμό εισροής μεταναστών  από σχεδόν όλες τις χώρες της υφηλίου η Ελλάδα αλλάζει τον Ελληνικό πληθυσμό της με μωαμεθανούς.  Πολύ σύντομα οι ξένοι –στην συντριπτική πλειονότητα τους μωαμεθανοί-θα γίνουν περισσότεροι ,  οπότε θα επιβάλλουν εκ των πραγμάτων την θέληση και τον «πολιτισμό» τους ή θα  εκδιώξουν τους γηγενείς  που θα γίνουν   σύντομα  μειονότητα (συνέβη στο Κοσσυφοπέδιο, Ν. Αφρική κ.α)  διότι :

1/ Μπαίνουν ανεξέλεγκτα   χωρίς να υπάρχει κάποια οροφή και κάποια χρονική   διάρκεια του μεταναστευτικού φαινομένου

2/ Ο Ελληνικός πληθυσμός   γερασμένος βάσει στατιστικών δεδομένων σημειώνει ραγδαία υπογεννητικότητα.

3/ Οι Έλληνες νέοι λόγω ανεργίας ή ευτελούς αμοιβής  – συνεπεία    των μνημονίων-  μεταναστεύουν σε ξένες χώρες προς εύρεσιν καλύτερης αμοιβής εργασίας.

4/ Η απόκτηση Ευρωπαϊκού διαβατηρίου  και των επιδομάτων και προνομίων που  παρέχονται  στους μετανάστες ενεργούν σαν  ισχυρό  κίνητρο στους φτωχούς τριτοκοσμικούς να έλθουν στην Ελλάδα, όταν μάλιστα οι ΜΚΟ και τα κυκλώματα διακινητών  την  διαφημίζουν  σαν φιλόξενη και  ιδανικό  «παράδεισο»

5/ Τα ανοικτά σύνορα είναι δέλεαρ στον τριτοκοσμικό μετανάστη, ο οποίος με ένα εισιτήριο με την «Turkish Airlines» μπορεί να αλλάξει εντελώς την μίζερη ζωή του και να γίνει εν καιρώ Ευρωπαίος  πολίτης,  με την  αθρόα χορήγηση ασύλου   

6/ Και ενώ ως το 2015 οι περισσότεροι λαθρομετανάστες εύρισκαν ανοικτά τα σύνορα προς την Ευρώπη , αυτά έκλεισαν οριστικώς και  όλοι οι εισερχόμενοι παραμένουν μονίμως στην Ελλάδα. 

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη υπεσχέθη την επίλυση του μεταναστευτικού , αλλά μέχρι τώρα ουδέν έπραξε. Αντίθετα, αυξήθηκαν οι ροές.  Το χειρότερο ότι δεν διαθέτει  πολιτική   για το μεταναστευτικό. Αρκείται  σε ασπιρίνες, παλινωδίες , ευχολόγια   για μελλοντικά σχέδια επίλυσης του  από την Ε.Ε .Αδυνατεί να κλείσει τα σύνορα προς ανατολάς και δεν   τολμά να τα ανοίξει προς την δυτική Ευρώπη –όπως ίσχυε μέχρι το 2015- τηρούσα  αυστηρώς  τις ανθελληνικές  δεσμεύσεις  των συμφωνιών του  Δουβλίνου. Όμως το πρόβλημα   οξύνεται οσημέραι και λίαν συντόμως  ασφαλώς θα υπάρξει έκρηξη.  

Σημειωτέον ότι μεταξύ των λαθρομεταναστών  υπάρχουν πράκτορες ,  καταδρομείς , τζιχαντιστές- τρομοκράτες, ιχνηλάτες, σαμποτέρ, ποινικοί  εγκληματίες κλπ οι οποίοι σε περίπτωση επεισοδίου στο Αιγαίο με την Τουρκία θα εξαπολύσουν χάος και   όλεθρο στο εσωτερικό μας μέτωπο. Καθώς οι Ε.Δ θα είναι προσανατολισμένες έναντι του εχθρού αυτοί θα δράσουν δολοφονικά κατά των αμάχων και των μετόπισθεν. Οι ισλαμικές ροές είναι η «εμπροσθοφυλακή Ερντογάν» στον ασύμμετρο πόλεμο» εναντίον μας.  Αυτούς  η Τουρκία τους θα τους χρησιμοποιεί σαν μοχλό χειραγωγήσεως της χώρας μας.

Μία είναι η λύση την οποίαν δεν τολμά -ελλείψει πολιτικής βούλησης -να εφαρμόσει ο κ. Μητσοτάκης, όπως στο  παρελθόν ο κ. Τσίπρας:  

ΚΛΕΙΣΙΜΟ   ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΙΑ «ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ»

 Οι  επαΐοντες στρατηγοί, ναύαρχοι,  πτέραρχοι, διπλωμάτες, γεωπολιτικοί κλπ  είναι στερεότυπα υπέρ του «κλεισίματος των συνόρων», καθορισμού της ΑΟΖ και επεκτάσεως των ΕΧΥ στα 12 Ν.Μ  

Η Κυβέρνηση  μοιραία μας οδηγεί σε αδιέξοδο και στην συνθηκολόγηση. Την επιβίωση και ασφάλεια του Ελληνικού λαού  θέτει σε δεύτερη μοίρα , ενώ θεωρεί πρωτεύον το άσυλο των μεταναστών, σύμφωνα με τις εντολές της Νέας Τάξεως(κ. Μέρκελ- Τζόρτζ Σόρος) Ορισμένα κανάλια   ενεργούν σαν 5η Φάλαγγα της Τουρκίας και κρατούν τον Ελληνικό λαό σε άγνοια και εθνική αποχαύνωση.     

Έλληνες αφυπνιστείτε!!!.  Χάνουμε την πατρίδα και τη φυλή μας !!!.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Αμφικτύων

23/12/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

kostas01@amphiktyon.org

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98 

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *