ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ;

 ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ  ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Κατά τον θεωρητικό του πολέμου Κλαούζεβιτς «ο πόλεμος είναι η άσκηση της  πολιτικής  δι’ άλλων μέσων»  Αυτά  μπορεί   να είναι:   «ασύμμετρος ( χαμηλής και  υψηλής εντάσεως) πόλεμος, στρατιές αόπλων  μεταναστών,  τρομοκρατικός πόλεμος , κυβερνοπόλεμος,   οικονομικός  , περιβαλλοντικός,  ιερός , ψυχολογικός , βιολογικός , χημικός και τέλος διαστημικός  πόλεμος»  

Δυστυχώς εδώ οι άφρονες πολιτικοί  μας δεν  αντελήφθησαν  τον μεταναστευτικό πόλεμο. Τον αντιμετωπίζουν : α/   σαν φιλανθρωπικό καθήκον  β/ σαν νομική  δέσμευση γ/ τήρηση των συμφωνιών της Ε.Ε(Δουβλίνο) κ.α , ενώ εδώ διακυβεύεται η ακεραιότητα και  ασφάλεια της χώρας και η επιβίωση της Ελληνικής φυλής ήτοι:

 1/ Η άλωση της Ελλάδος και η   διαρπαγή  του εναπομείναντος πλούτου (υδρογονάνθρακες –ορυκτός πλούτος- τουρισμός) μετά την καταλήστευση των μνημονίων  τα οποία συνεχίζονται   

2/ Η αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού με αλλογενείς

– μουσουλμανικού κυρίως θρησκεύματος- οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν αργότερα σαν φθηνά  εργατικά χέρια

3/ Η καταστροφή της κοιτίδας του Ελληνικού  Πολιτισμού  ο οποίος  μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια της ΝΤΠ  

4/ Η εκτέλεση   νέας επαίσχυντης  Γενοκτονίας(της δεύτερης εντός δεκαετίας  μετά τα μνημόνια)  με την  μετανάστευση των νέων και μορφωμένων Ελλήνων

5/ Ο διωγμός και εξόντωση των ηλικιωμένων , οι οποίοι ήδη γίνονται  στόχος των νέων εποίκων(εγκλήματα, ληστείες, βιασμοί, καταστροφή εκκλησιών-περιουσιών , φοβία, τρομοκρατία κοκ)

6/ Ο ημι-εξισλαμισμός της Ελλάδος  λίαν συντόμως και η αλλαγή των αξιών, ηθών, εθίμων και πολιτισμικών δομών.

7/ Η κατάλυση προοδευτικά του δημοκρατικού καθεστώτος και η εγκαθίδρυση μιας ελεγχομένης από το Ισλάμ και την Τουρκία ισλαμοφασιστικής δικτατορίας    

8 Η «φινλανδοποίηση» και «Λιβανοποίηση» της χώρας  με ότι αυτό συνεπάγεται

9/ Τέλος ο διαμελισμός της Ελλάδος και η απόσπαση   περιφερειών (νησιά Ανατ. Αιγαίου, Θράκη, Μακεδονία , Ήπειρος, Κρήτη ) όπως προβλέπουν τα παλιά και τα επικαιροποιημένα  σχέδια του διεθνούς Σιωνισμού (Κίσινγκερ-Σονενφελντ- Καλέργη-Σόρος-Νταβούντογλου-Μέρκελ)

Οι άφρονες πολιτικοί μας , τα τζάκια και η αντεθνική οικονομική ολιγαρχία με τον   διχασμό και την διαίρεση του λαού  υλοποιούν σαν   πιστοί υπηρέτες την προώθηση των ως άνω σχεδίων

Το Μεταναστευτικό το  εξέλαβαν σαν τυχαίο γεγονός ενώ είναι   επιμελώς σχεδιασμένο, όπως συνέβη με τα μνημόνια. Τότε θυσιάστηκαν οι Έλληνες  για να σώσουν τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες των δανειστών . Τώρα θυσιάζεται   η πατρίδα των Ελλήνων για να σωθεί  η αγνότητα της  ‘αρείας φυλής’; Μάλλον όλοι μας δουλεύουν.

Ουσιαστικά είναι τα ίδια σχέδια εξοντώσεως των Ελλήνων σε ένα διαρκές και διαχρονικό ολοκαύτωμα που όμοιο του δεν   έχει  υπάρξει  στην  ανθρώπινη ιστορία . Είναι η «τελική λύση» εξαλείψεως ενός πανάρχαιου και ένδοξου  έθνους από   πρόσωπου της  Γης. Την ίδια τιμωρία υπέστη και ο Προμηθέας Δεσμώτης  διότι  έκλεψε το πυρ των θεών.  Στην τραγωδία αυτή αλληγορείται ο Ελλην.  

Αν είχαν οι  άφρονες και ανιστόρητοι πολιτικοί  μας μελετήσει την Ελληνική ιστορία θα γνώριζαν ότι αυτή η φυλή που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού πλήρωσε πανάκριβα τούτο με δεκάδες μείζονες Γενοκτονίες από άξεστους βαρβάρους αλλά  και δήθεν πολιτισμένους λαούς: Αρχίζουν από τους Περσικούς Πολέμους , την άλωση της Ελλάδος  και την μερική καταστροφή της από τους Ρωμαίους, την ολοκληρωτική καταστροφή και εξαφάνιση του Ελληνισμού από τον Ιουδαιο-χριστιανισμό (επί Θεοδοσίου Β’ και των διαδόχων του)  Μετά πέρασαν , ασέλγησαν και λεηλάτησαν την άμοιρη χώρα μας Γότθοι, Βησιγότθοι, Οστρογότθοι, Καταλανοί, Βενετοί , Φράγκοι κοκ. Υπέστη την   δουλεία τεσσάρων αιώνων κάτω  από τον πιο άξεστο και βάρβαρο Οθωμανό-Τουρκομογγόλο κατακτητή και όταν  ελευθερώθηκε το «σκλάβωσαν»  οι ‘προστάτιδες’ δυνάμεις (Αγγλία, Γαλλία , Ρωσία) οι οποίες το έριξαν στην Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 και στην Γενοκτονία των Ποντίων το 1918-23 . Οι άσπονδοι εχθροί  μας  Γερμανοί (1941-44) με την Κατοχή  προξένησαν  στο έθνος μας  σωστή Γενοκτονία που δεν συγκρίνεται  αναλογικά με καμιά άλλη χώρα. Μετά την απελευθέρωση  Ρώσοι και Άγγλοι  μας έριξαν  στον αιματηρό Εμφύλιο(1944-49), μετά οι Αμερικανοί και Άγγλοι με εκτελεστές τους Τούρκους  έφεραν τον Αττίλα και ξεκλήρισαν τον Κυπριακό Ελληνισμό από τα πατρογονικά του εδάφη της Βόρειας Κύπρου. Και τώρα   απειλούν οι Τούρκοι  την  Κυπριακή Δημοκρατία. Η διεθνής κοινότητα βουβή ,  όπως  συνέβη  στην σφαγή  του προαιώνιου Ποντιακού και Μικρασιατικού  Ελληνισμού, αλλά και  στους διωγμούς των  Ελλήνων  της Εγγύς Ανατολής, Αιγύπτου, Ανατ. Ρωμυλίας, Κάτω Ιταλίας , Βορείου Ηπείρου κ. α

Τώρα  εκτελούν την τελική Γενοκτονία-Εξόντωση της Ελληνικής φυλής  και οι  άφρονες πολιτικοί μας φιλονικούν περί όνου σκιάς και  μας παραπλανούν  με αοριστίες για δήθεν ευρωπαϊκή αλληλεγγύη,    διεθνές δίκαιο ,   ανθρώπινα δικαιώματα,   ευρωπαϊκές αξίες,  συμφωνίες  Δουβλίνου  και για ανθρωπισμό, την στιγμή που όλα έχουν  καταστρατηγηθεί  και  μας έχουν βάλει στο σφαγείο και πλάι μας έχουμε τον επίδοξο τζιχαντιστή που  θα μας κόψει τον λαιμό .

Η χώρα δέχεται ολομέτωπη επίθεση και πρέπει να τεθεί σε κατάσταση Γενικού Συναγερμού . Οι πολιτικοί τα κανάλια και ο πνευματικός κόσμος να πουν όλη την αλήθεια στο λαό.

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ

Τρία τα κύρια μέτρα που   πρέπει πάραυτα να ληφθούν :

α/ Να κλείσουν τα σύνορα προς Ανατολάς δια «πυρός»  και σιδήρου

β/ Να ανοίξουν τα σύνορα(χερσαία και θαλάσσια)  προς την Ευρώπη, ώστε να ανακουφιστεί η χώρα πριν γίνει έκρηξη. 

δ/ Να ληφθούν κι’ άλλα  συμπληρωματικά δευτερεύοντα μέτρα (επιστροφή μεταναστών , διπλωματικά-βέτο, στεγαστικά, αστυνομικά,  κατάργηση ΜΚΟ, σύλληψη διακινητών κλπ)

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Να δράσουμε συντεταγμένα με σκέψη , νηφαλιότητα και σωφροσύνη,  ώστε να μην δώσουμε λαβή για έξωθεν επεμβάσεις.  

  Αμφικτύων

22/11/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

kostas01@amphiktyon.org

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *