Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ο κ. Τσίπρας θέλησε να «αλλάξει την Ευρώπη» για να βγάλει την Ελλάδα από   το Οικονομικό χρέος  με αποτέλεσμα   να πληρώσουμε   το πείραμα του  με 200 δις Ευρώ. Τώρα ο κ.  Μητσοτάκης κάνει το ίδιο σφάλμα  στο Μεταναστευτικό .  Εδώ και χρόνια δεχόμαστε «Ασύμμετρο Πόλεμο» από την Τουρκία με τις αθρόες εισβολές λαθρομεταναστών . Και ως τώρα  η πολιτική   Μητσοτάκη(όπως και των προηγουμένων)  είναι  να αλλάξει τις συμφωνίες με την Ε.Ε,  μια  Ένωση που είναι υπό διάλυση,   χωρισμένη σε βορρά και νότο, σε πλούσιους και φτωχούς, σε αρείους και σε δεξαμενές τριτοκοσμικών και σε προτεστάντες και καθολικούς και   σε ορθόδοξους και ισλαμιστές κ.ο.κ  Με την Γερμανία να έχει ειδική σχέση με την Τουρκία και εμάς να μας έχει καταστρέψει με τα μνημόνια , με την γεωπολιτική απομόνωση και τα κλειστά σύνορα από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Αλλά τι να περιμένεις από τους διεθνολόγους  μας όπως ο κ. Φίλης που ζητά «ατέρμονες συζητήσεις» με την Ε.Ε μέχρι λέγω εγώ να μας καταλάβουν πλήρως ; (Πάρτε του το δίπλωμα γιατί λέγει ανοησίες) Αλλά και ο έτερος διεθνολόγος και βουλευτής της Ν.Δ  κ. Συρίγος ο οποίος είπε:  ότι «αιφνιδιάστηκε η Ν.Δ από τον όγκο των λάθρων…». Παιδαριώδεις αιτιάσεις. Χρόνια τώρα η Τουρκία  επιτίθεται  με στρατιές αόπλων(προς το παρόν) και τώρα μας αιφνιδίασε;   

 Γιατί δεν παίρνουν τον επαΐοντα  στην γεωστρατηγική  κ. Γιάννη Μάζη και τους πρώην αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων  να τους συμβουλεύσουν  πριν αλωθεί ολοκληρωτικά η χώρα;  Ο λαός αναμένει να   ενεργοποιηθούν  αυτοβούλως  οι   πρώην αρχηγοί  επιτελείων , ε.τ πρεσβευτές και οι στρατηγοί  με προτάσεις στα κρίσιμα προβλήματα που  αγνοούν οι διεθνολόγοι και οι άσχετοι: ΥΠΕΞ κ.Ν. Δένδιας, και  αναπληρωτής ΥΠΕΞ κ.Μ. Βαρβιτσιώτης. Ο,τι δηλαδή μια ασύμμετρη απειλή δεν αντιμετωπίζεται με αέναες συζητήσεις με μια διαλυμένη Ευρώπη,  αλλά δια της εμπλοκής των Ε.Δ στην φύλαξη των συνόρων, με βάσει το διεθνές δίκαιο και την διεθνή πρακτική. Αντιμετωπίζεται δια «πυρός και σιδήρου»

Προειδοποιούμε τον κ. Πρωθυπουργό ότι τούτη τη φορά δεν θα τον σώσουν τα αισχρά και πουλημένα ΜΜΕ που ενοχοποιούν τον λαό για την αντίσταση του κατά των εισβολέων  , ούτε  το «πολιτικό  λάθος» και η  ανάληψη    «πολιτικής ευθύνης», ούτε φυσικά  τα ΜΑΤ θα μπορέσουν να κατευνάσουν  τους Έλληνες πατριώτες με χημικά  όταν θα κατέβουν στους δρόμους και θα συγκρουσθούν με τζιχαντιστές ισλαμιστές και κακούργους . Τούτη τη φορά θα στηθούν αγχόνες για τους προδότες , διότι τίποτα δεν θα έχει απομείνει στο λαό για να τον συγκρατήσει . Τα χάνει  ΟΛΑ:  την  πατρίδα του,  τα ιερά και όσια του, την τιμή του και τη  γη του.

Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

kostas01@amphiktyon.org

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *