ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΧΙ «ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ» ΤΩΝ ΗΠΑ


ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ UAV ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΤΗΝ Π.Α ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .
ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .
ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΘΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ , ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ,ΤΗΝ ΚΙΝΑ , ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *