ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ . ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΣΤΕΚΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ . ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ .

  ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ. ΤΟΤΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ   ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ  ΕΙΠΕ  : «ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ«.   ΑΦΗΣΕ  ΔΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ . 

ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ ΚΑΙ  ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ  ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ. 

ΟΙ ΗΠΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ.

ΕΝΑΣ  ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ «ΛΟΥΚΟΥΜΙ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑΤΙ  ΠΑΡΑ ΤΕΝΤΩΣΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΝΤΕΡΕΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *