ΣΚΗΝΕΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΠΑΡΙ

ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΣΚΥΒΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ: ΟΙ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΖΟΥΡΑΡΙΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΚΗ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΗΓΕΤΕΣ ΛΙΛΙΠΟΥΤΙΟΙ, ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ, ΑΥΤΑΡΕΣΚΟΙ, ΕΓΩΠΑΘΕΙΣ, ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑ .
ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ -ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠτΔ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΤΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ . ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΞΟΔΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΟΣΜΟ , ΑΓΕΥΣΤΟ, ΑΝΟΣΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ , ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ; ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ; ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ, ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΕΑ, ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΩΡΑΙΑ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΜΟΙΡΑΙΑ !!!!ΑΛΛΟΙΑΛΛΟΑΛΛΑΛΑΣΚΗΝΕΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΕΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΠΑΡΙ. ΚΟΙΝΗ ΤΑΡ Η ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *