ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ  ΦΑΙΟΧΕΙΤΟΝΕΣ

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ  ΦΑΙΟΧΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΣΟΒΙΕΤΙΚΟ  ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ 



ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΑΛΥΜΕΝΟ ΧΤΙΤΛΕΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ; ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ  ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΒΑΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΑΝ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ  Ο ΡΟΒΙΚΩΝΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ aΘΕΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΗΠΙΑ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦΩ ΚΑΙ  ΣΦΑΙΡΕΣ.  

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ  ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ  , ΤΗΣ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΤΗΣ 17 Ν .   

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΡΕΒΑΝΣ   ΣΤΗΝ  ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ   ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΕΝΩ  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ    ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΚΑΘΕ  ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΝΟΘΕΙΑΣ , ΒΙΑΣ , ΑΦΑΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ 

Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Κ.Μητσοτάκη: «Θα τα πούμε μαζί σου από κοντά»

Translate this page

Απειλές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ένα εκ των ηγετικών στελεχών του Ρουβίκωνα με ανάρτησή του στο Facebook.

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη για την τελευταία επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα αφού τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο» στη συνέχεια απειλεί: Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα.

Παράλληλα σε δεύτερη ανάρτησή του καταφέρεται κατά των δικαστών του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στο ανώτατο δικαστήριο και μιλά για ανθρώπους που «με τις αποφάσεις νομιμοποιούν μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια,ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας.. Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *