ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΝΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ – ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΤΡΔΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ Ή ΟΧΙ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΥΠΕΡΤΕΡΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ-ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΤΠ- ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΜΑΧΗΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΟΠΛΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΥΝΟΡΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΜΗ , ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΦΕ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ :1/ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε, ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ Ή ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΗΣ Ν.Α ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ.
2/ ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΒΕΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΔΕΝ ΠΑΓΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ
3/ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
4/ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
5/ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ κλπ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
ΤΟ ΥΨΙΣΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΣΤΕ

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ , ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ . ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ , ΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΡΩΣΙΚΑ & ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΣΤΙΣ Ε.Δ ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΕΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ , ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΣΧΕΔΙΩΝ, ΓΛΩΣΣΗΣ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ Ή ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ . ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΕΩΝΑΣ !!

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΤΟΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ Ε.Δ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ.

ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΑ F-16 ENTΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΑ Α/Φ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ -ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘ. κ. Γ. ΜΑΖΗΣ –

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Θ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΟΥΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΤΟΡΟ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΡΓΩ»  ΑΥΛΑΚΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ  ΩΚΕΑΝΟΥΣ ΚΑΙ  ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΣΗΜΕΡΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΟ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟ ΤΟΥΡΚΟΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ . ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ.

ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ . ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΗΤΤΟΠΑΘΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ  ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ. ΟΥΤΕ ΠΛΟΙΟ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ  ΚΑΙ  ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΟΥΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ- ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΑΟΖ ΚΥΠΡΟΥ- ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ  ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ  ΜΑΘΗΜΑ  Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ  ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ .

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ  ΧΩΡΑ  ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ ΛΑΩΝ – ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ-Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ  ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ  ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ  ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ «ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΑ». ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΧΩΡΑ ΠΑΡΙΑΣ , ΧΩΡΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ  ΚΑΙ   Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟΝ ΕΡΓΟ


ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ 3%. ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΩΣΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΟΤΟ ΕΧΘΡΙΚΑ , ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΧΘΗΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.
ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΩΣ ΜΙΣΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΘΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ. ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ. Ο ΑΘΛΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΕ 300 Ε.
ΟΥΤΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ . ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΓΑΠ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΕΣΑΕΙ ,
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ