ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;

Τον τελευταίο καιρό συχνά με ρωτούν αναγνώστες της ιστοσελίδας και φίλοι στο διαδίκτυο τι να ψηφίσουν. Ποτέ δεν θέλησα να βάλω στον άλλο το κόμμα που θα ψηφίσει. Τούτο το θεωρώ ανήθικο και αντιδημοκρατικό. Ωστόσο θεωρώ καθήκον να δίνω τις παραμέτρους που χρειάζεται  κάποιος  για να κάνει μια ορθολογιστική και πατριωτική εκλογή. Πρωτίστως να κινητοποιήσεις την μνήμη σου αρκετές ημέρες πριν πας να ψηφίσεις και να μην πας σαν η-λίθιος να ψηφίσεις αυτούς που θα σε βλάψουν.     Όταν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα θα είναι αργά, διότι ουδεν  λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από την κάλπη.

1/ Μην ψηφίσεις ανθέλληνες, απάτριδες, ξένους, αναρχικούς και γενικά ανθρώπους με βεβαρημένο παρελθόν  και όσους  κακό έχουν κάνει στη χώρα.

2/ Καταψήφισε τα κόμματα και όσους πρόδωσαν την Μακεδονία (έδωσαν όνομα,εθνότητα, γλώσσα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς)   . Ποια είναι;  Κινητοποίησε την μνήμη σου ή ρώτα και  και θα τα βρεις

3/ Καταψήφισε όσους ψήφισαν τα τρία  μνημόνια(ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ) και τα κόμματα τους.

4/ Καταψήφισε τα κόμματα που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία από την Μεταπολίτευση μέχρι το 2009 και αυτά που ευθύνονται για το όργιο των κλοπών  , υπεξαιρέσεων,  ληστειών  και υπερβάσεων, εξαγωγής χρήματος  όπως  :

α/ Στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τους οποίους τελικά δεν έγινε απολογισμός δαπανών ( από   Π/Υ των 1, 7 δις Ε  ξεπέρασαν τα 20 δις Ε)

β/ Στην μεγάλη κλοπή του Χρηματιστηρίου

γ/ Στα δομημένα ομόλογα  των ασφαλιστικών ταμείων

δ/ Στο κούρεμα  του χρέους που έπληξε μόνο τους Ελληνες και τα ταμεία των εργαζομένων

ε/ Την ανακεφαλαιοποίηση(μεγάλη κλοπή)  των Τραπεζών  κλπ

5/ Ποτέ μην  ψηφίσεις αυτούς που εναντιώθηκαν στην Ελληνική Ιστορία , στα όσια και ιερά τους έθνους μας , που αμφισβήτησαν τις γενοκτονίες που υπέστημεν, τους ξενολάγνους,   τουρκολάγνους ,   ηττοπαθείς, νενέκους, και προσκηνυμένους. Ποιοι είναι ;  Ρώτησε και θα τους μάθεις

6/ Μακριά από τους γόνους των οικογενειών και των  τζακιών που ποτέ δεν εργάσθηκαν και δεν γνωρίζουν τι θα πει μόχθος και βιοπάλη.

7/ Να διαλέξεις άτομα ηθικά που έχουν καλό όνομα στην κοινωνία και  είναι  επιτυχημένοι  επαγγελματικά

8/ Να   δώσεις βαρύτητα στην εντιμότητα,  μόρφωση, υπευθυνότητα , καλό βιογραφικό , δύναμη θελήσεως και πρόγραμμα  και προ παντός να αγαπάει την πατρίδα και να το έχει αποδείξει εμπράκτως ότι διαθέτει ηθικά , ψυχικά , πνευματικά και σωματικά προσόντα.(Τα στελέχη των Ε.Δ διαθέτουν τα ανωτέρω προσόντα και απόδειξη τούτου ότι έγιναν άριστοι δήμαρχοι, βουλευτές και υπουργοί. Ίσως γι’ αυτό τους έχει περιθωριοποιήσει το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, με εξαίρεση τα κομματόσκυλα)

9/ Ειδικά για την τοπική αυτοδιοίκηση να επιλέξεις . αυτόν/ούς που έχουν αποδείξει με έργα-και όχι με λόγια-ότι είναι ικανοί,  δημιουργικοί , έχουν ωφελήσει τους πολίτες ,  δεν έχουν βλάψει την κοινωνία(Μάτι, Μάνδρα κ.α) δεν έχουν κάνει κλοπές και διαχειρίστηκαν  με εντιμότητα  το δημόσιο χρήμα.

10/ Μακριά από συνδικαλιστές , τρωκτικά της  κρατικής περιουσίας και όσους κατά κόρον προβάλλονται στην μικρή οθόνη. Αναλογίσου γιατί ορισμένα μικρά  κόμματα και υποψηφίους δεν τους προβάλλουν τα συστημικά ΜΜΕ;

11/ Να ψηφίζεις με την πεποίθηση και την ευθύνη ότι με την ψήφο σου θα σώσεις την πατρίδα, την πόλη , το χωριό , την γειτονιά και την οικογένεια σου.

12/ Τέλος μην αμελήσεις  το ιερό καθήκον της ψήφου, γιατί αυτή  είναι  η πεμπτουσία  της  ισχνής δημοκρατίας μας

Αμφικτύων

15/5/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΡΧΟΝΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ, ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟ-Ι ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ- ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ , ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΜΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

Η ΠΟΡΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΕΠΕΣΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ( ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΑΣΙΦΙΚΑ, ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ , ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΤΑ ΕΛΓΥΝΙΑ ΜΝΗΝΕΙΑ κοκ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΙΦΑΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗΡΑΙΑ ΑΛΒΙΩΝΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ( ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΧΥΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥΣ ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ . ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΦΙΔΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ( Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΝΩΝ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ -«Ποτέ δε θα επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει μεγάλη δύναμις» Το 1853 σε συνομιλία του Τσάρου Νικολάου 1ου και του Άγγλου Πρέσβεως σερ Τζωρτζ Χάμιλτον Σέιμουρ, ακόμη ισχύει)

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΗΘΙΚΑ, ΨΥΧΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ :

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ : ΑΝΗΘΙΚΟΣ, ΑΡΙΒΙΣΤΗΣ, ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ, ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ, ΑΓΟΡΑΙΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΙΛΟΣ, ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ, ΥΛΙΣΤΗΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΑΛΑΖΩΝ, ΑΦΙΛΟΣ , ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ
ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ(ΟΡΑ ΠΟΛΑΚΗ) , ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ(ΚΟΤΕΡΑ),
ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ(ΠΡΟΔΟΣΙΑ) , ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ , ΓΤΑ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΜΑΣ . ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΕΝΑΤΕΝΙΣΗΣ.
ΗΓΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΑ.
ΚΙ’ ΟΜΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ..
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ  ΟΙ  ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Μετά  το καταραμένο Πολυτεχνειο -που μας οδήγησε στην προδοσία της Κύπρου-  η χώρα έπεσε στην αναρχία. Αρχικά ήταν η 17Ν  αλλά και η υφέρπουσα ήπιας μορφής  αναρχία  που έκανε την εμφάνιση της στις επετείους  του Πολυτεχνείου. Η τελευταία ρίζωσε στα Εξάρχεια και στα Πανεπιστήμια. Πολιτικός της πάτρωνας και τροφοδότης    ήταν η Αριστερά. Μετά την απόσχιση της από το ΚΚΕ ήταν μια συμμοριούλα που δεν είχε σταθερό πολιτικό στίγμα και ιδεολογία. Το παρόν έδινε μέσα από την αναρχία και κανείς τότε  δεν έδινε σε αυτά τα «γκρουπόσκουλα»  σημασία.  Καπέλωναν όλα τα κινήματα και  τις πορείες  και ήταν πρώτοι στις αντικοινωνικές πράξεις βίας , αναρχίας και  στην υποστήριξη πολιτικών εγκληματικών  στοιχείων.  Με την αναρχική τους δράση εξαπάτησαν το λαό και έγιναν κυβέρνηση «πρώτη φορά Αριστερά». Βέβαια ποτέ τέτοια   κοινωνικά αποβράσματα δεν θα έβγαιναν στον αφρό αν δεν σάπιζε το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης με  κλοπές , λοβιτούρες, άφρονα δανεισμό ,  εξαγωγή  του πλούτου , επιβολή μέτρων λιτότητος στο λαό, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τέλος με την επιβολή  των μνημονίων που ακολούθησαν την χρεοκοπία , τα οποία  μαστίζουν ακόμη  το λαό επί δεκαετία χωρίς να φαίνεται κάποια ελπίδα και φως. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ανέβηκε στην εξουσία το Αριστερό κράτος  και το συνοδό του παρακράτος. Αμφότερα  είναι  ένα και το αυτό.   Η Αστυνομία στα χέρια της Αριστεράς είναι αδύναμη να επιβάλει την τάξη διότι δεν υπάρχει πολιτιή βούληση . Δυστυχώς ο   κ. Σαμαράς έκανε  λάθος να στείλει υπόδικη την Χρυσή Αυγή , η οποία θα  ενεργούσε ιδεολογικό  αντίβαρο. Τώρα  η κατάσταση έχει ανατραπεί υπέρ της τρομοκρατίας .  Εδώ που φθάσαμε δεν πάει άλλο . Το κράτος έχει καταλυθεί και η εμφυλιοπολεμική τρομοκρατία έχει  και πάλι ενθρονιστεί στη χώρα . Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές –και θα είναι όπως φαίνεται  πατριωτική- το πρώτο της νομοθέτημα πρέπει να είναι ο «ιδιώνυμος Νόμος περί  Αναρχίας ». Όλα τα αντικοινωνικά άτομα που δεν πειθαρχούν στο νόμο θα πρέπει να προβλέπεται η μεταγωγή τους σε κάποιο άγονο νησί και εκεί να γίνεται αναμόρφωση τους σε ειδικό Αναμορφωτήριο  πριν αποδοθούν και πάλι νομοταγείς πολίτες στην κοινωνία. Παράλληλα να τεθούν εκτός νόμου   οι αναρχικές οργανώσεις όλων των αποχρώσεων. Οι πολίτες οι  οποίοι   επιθυμούν την επιβολή του νόμου ,   της τάξεως  για την  ασφάλεια τους και την προστασία της περιουσίας τους ας ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα να φύγει η αντικοινωνική και αναρχική χολέρα της Αριστεράς.

Αμφικτύων

10/5/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

kostas01@amphiktyon.org

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ  

ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Ο ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 1 ΕΧΘΡΟΣ !!!

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ .
ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΘΙΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΕΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΡ,ΑΦΙΚΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ , ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΦΥΛΗ Ή ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ,
ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΑΣΠΑΣΘΗΣΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ , ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ;
ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ , ΥΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟΘΗΡΙΑ, ΛΟΒΙΤΟΥΡΕΣ, ΥΠΟΣΧΕΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΜΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΝΑΖΙΣΤΗ. ΟΙ ΚΑΡΓΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ ΚΑΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ¨ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ . Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

https://anarchypress.files.wordpress.com/2012/03/img_606x341_afghanistan-demonstration-nocomment-0710.jpg?w=300&h=168

ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΛΙΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ !!!!!!


ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ;
Ο ΔΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΕ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ
ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙΡ ΟΙ ΑΒΡΟΤΗΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΑΔΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ :
«ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ . ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ ΤΟΥΣ.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΥ ΠΟΣΟΥ 150.000 Ε ΟΣΟ Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΞΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΚΟΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΥΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ Ή ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΥΕΝ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ «ΠΑΡΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΠΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ;
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΘΑ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ,
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑΖΩΝΙΚΟΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΤΟΣΗ ΠΟΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΤΟ ΠΡΟΞΥ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Η Ε.Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ’ ΟΨΙΝ.
. Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε( ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ) ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
. ΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ. Η Ε.Ε ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΕΘΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΚΟΥ ΠΡΟΞΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΗΠΑ ,ΚΑΙ Ε.Ε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ


ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΥΚΛΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΩΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΗΝΙΝΟΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΣΕ ΑΚΡΑΤΟ ΒΑΘΜΟ .
ΕΔΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΗΣ ΑΟΖ, ΕΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΠΛΟΙΩΝ , ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ Α/Φ , ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΠΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ κοκ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΤΟ DEBATE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΕΙΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ .
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΤΟΥ Β’Π.Π ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟΣΟΥΛΤΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΝ ΤΟ ΓΕΩΤΡΎΠΑΝΟ ΤΡΥΠΉΣΕΙ

Οι προκλητικές ενέργειες σε βάρος της Κυπριακής και της Ελληνικής ΑΟΖ εκ μέρους της Τουρκίας  εξυπηρετούν τους κάτωθι σκοπούς:

1/  Την πάγια επεκτατική πολιτική της Άγκυρας σε βάρος της Κύπρου και   Ελλάδος 

2/ Την δια της βίας συμμετοχή της Τουρκίας στην μοιρασιά των υδρογονανθράκων της   Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο   και την αμφισβήτηση της Ελληνικής ΑΟΖ στο Καστελόριζο . Αν κατορθώσει και περάσει αυτό το δόγμα τότε η Άγκυρα θα το εφαρμόσει και στο Αιγαίο.

3/ Ο τρίτος λόγος είναι για να εξάγει την δεινή οικονομική και κοινωνική της κρίση  προς τα έξω και να στρέψει τα βλέμματα του  τουρκικού λαού από τον δυσθεώρητο πληθωρισμό στα θέματα που αρέσκεται να προβάλλει ο δικτάτορας Ερντογάν .

Όπως και να έχει το πράγμα η Τουρκία τραβάει άσχημα το σχοινί  στα άκρα για μια πολεμική σύγκρουση με την Ελλάδα, μια χώρα του ΝΑΤΟ  . Τούτο γίνεται και για ένα επιπρόσθετο λόγο  , Για να πιέσει  τις ΗΠΑ να υποχωρήσουν στο θέμα της αγοράς των  S-400 από την Ρωσία, γεγονός που έχει φέρει στα άκρα τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ.

Όσο τα ερευνητικά πλοία της Τουρκίας κάνουν περιπάτους στην Κυπριακή και Ελληνική ΑΟΖ είναι φυσικά  επιζήμιο και  πρέπει να το καταδικάσουμε  στους διεθνείς οργανισμούς .Αλλά  αν τα πλοία γεωτρύπανα ξεκινήσουν γεωτρήσεις-παρότι η Τουρκία δεν έχει την σχετική τεχνογνωσία να εξάγει πετρέλαιο ή αέρια-εν τούτοις και μόνο η πράξη της επιχειρούμενης εκμετάλλευσης εντός των δικών μας ΑΟΖ της δίνει νομικά δικαιώματα που δεν της ανήκουν .

Σε αυτή την περίπτωση αν μεν το δεχθούμε είναι σαν να συνομολογούμε σιωπηρώς τα δικαιώματα της Τουρκίας, δηλαδή δεχόμαστε την συνδιαχείριση που θέλει η Άγκυρα να επιβάλει δια των όπλων

Επομένως εκείνο που επιβάλλεται να κάνουμε είναι να την προειδοποιήσουμε ότι θα ενεργήσουμε  δυναμικά για την κατοχύρωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας .

Παράλληλα επειδή η ενέργεια γίνεται στα όρια της ραφής της Κυπριακής -Αιγυπτιακής και Ελληνικής ΑΟΖ να γίνει  συντονισμός  ενεργειών με τους λοιπούς συμμάχους( του άξονα Ισραήλ-Κύπρος-Αίγυπτος)  για την αποτροπή από την Άγκυρα τετελεσμένων γεγονότων , 

Πάντως αλγεινή εντύπωση προξενεί η ανοχή και δουλική συμπεριφορά  της επίσημης Αμερικανικής πολιτικής απέναντι στις προκλήσεις της Άγκυρας, ακόμη και τώρα που  ο δικτάτορας έχει καταρρακώσει το γόητρο της σαν υπερδύναμη με λόγια και προ παντός με έργα .

Όσον αφορά την αφωνία και αφασία της Ευρώπης αυτή είναι παλιά ασθένεια  η οποία   τείνει να την παραλύσει παντελώς, ένεκα    της προχωρημένης  ισλαμοποίησης της .  

Πάντως όλοι σήμερα γνωρίζουν ότι αν γίνει σύρραξη μόνον  τα παιδιά μας θα χύσουν το αίμα  τους και κανείς άλλος  από τους συμμάχους και εταίρους δεν θα στείλει τα παιδιά του για  βοήθεια . Μόνο για τους υδρογονάνθρακες θα είναι πρώτοι.

Αμφικτύων

4/5/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΔΙΑΓΡΑΦΗ»«Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ 

H ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ

Πανάρχαια συνήθεια  τούτου του λαού

από τα χρόνια του Ομήρου

το ψήσιμο του σουβλιστού αμνού

για τους ξένους λίαν παράδοξου εθίμου

Προς χάριν κάποιας θεάς ή θεού

και για τον Δία γινόταν η θυσία

να τον γλυκάνουν για να τους φέρει

καλούς οιωνούς

και να τους χαρίσει  ευκαρπία

Πίστευαν ότι και οι θεοί θέλουν δώρα

τους εναπόθεταν   και   οπώρας

και οι θεοί με τους οιωνούς

τους έλεγαν  «προχώρα»

Κι’ εκείνοι ευχαριστιόνταν με την κνίσα

που ψηλά ανέβαινε στον ουρανό σαν τσίκνα

οι άνθρωποι  έτρωγαν τα μπούτια

και   στη θράκα ροδοκόκκινο το αρνί ψητό

με αλατοπίπερο  πασπαλισμένο , από λίπος στεγνό

χάρμα νοστιμιάς έδεσμα     λαχταριστό

για όλα τα γούστα

Και έτρωγαν και έπιναν και τραγουδούσαν

οίνος ευφραίνει καρδίαν

και τους θεούς υμνούσαν

ευχόντουσαν     «ευοί ευάν» (εις υγείαν)

χαίρονταν και έπαιζαν  τα παιδία

Και οι θεοί κάποτε άνθρωποι ήταν σαν αυτούς

πράξεις έκαναν ανδραγαθίας και  άθλους ξακουστούς

και   αυτοί για να τους τιμήσουν

τους έκαναν βασιλείς

στους υπηκόους τους ευχάριστη χάρισαν ζωή

ευκοσμία  και ειρήνη έφεραν και δικαιοσύνη

Πέρασαν οι καιροί εκείνοι

οι  Ρωμαίοι νέο θεό τους  φύτεψαν

της κοινοκτημοσύνης

στην αρχή   τους θεούς τους δεν θέλησαν

να τους αλλάξουν

με την ανάγκη και τη  βία τη νέα θρησκεία

μπόρεσαν να περάσουν

Πολλοί   βολεύτηκαν με την νέα θρησκεία

παρότι  ξενόφερτη συμφωνεί με

την ελληνική φιλοσοφία    ,

την ανακάτεψαν με την Ολυμπιακή θρησκεία

και ελληνόψυχη  την έκαναν «Ορθοδοξία»

Λένε ότι ήταν Έλληνας ο Χριστός

προς τον Πιλάτο μίλησε αυτός ελληνικά

γράμματα  όπως λένε  διδάχθηκε  νεοπλατωνικά

τα ήθη έθιμα έμειναν σχεδόν τα ίδια

οι γιορτές για την γονιμότητα και τα πανηγύρια

στους άγιους έφτιαξαν μοναστήρια

τροπάρια  έκαναν  τα   Διονυσιακά τραγούδια

τον επιτάφιο στολίζουν με λουλούδια

Το  Ελληνικό Πάσχα  με παραλλαγές

της   αρχαίας  λατρείας συμβολίζει τις   γιορτές

διαφέρουν βέβαια στην ιεροτελεστία

αλλά η ουσία είναι μία

στερεά η ιερότητα του λαού μας προς τα θεία.

Φέτος γιόρτασα σε κύκλο οικογενειακό στο Ρίο

με θέα της φτερωτής γέφυρας το πανέμορφο τοπίο

μακριά από το διαδίκτυο και το βιβλίο

στην «αυλή της αγάπης»

απολογισμό κάναμε της ζωής μας της φευγάτης

γονείς παιδιά εγγόνια και δισέγγονα

μια διμοιρία και κάτι  απολαύσαμε το σουβλιστό αρνάκι

σωστό  νέκταρ το  αχαϊκό κρασάκι μας έφερε μεράκι

Τα παιδιά   της χαράς   είπαν  τραγούδια

στολισμένα με μαγιάτικα του αγρού λουλούδια

φάγαμε ήπιαμε αναπολήσαμε οι ηλικιωμένοι

εμείς δώσαμε παρόν και άλλοι αποθαμένοι

μιλήσαμε για  τα περασμένα  τα πέτρινα

της κατοχής χρόνια τα αραχνιασμένα

και  οι νέοι για όνειρα τσαλακωμένα

για να ακούν οι νεώτεροι  και να μαθαίνουν

να αρκούνται στα χρειώδη και τα περιττά να τα αποφεύγουν

Οι νέοι χόρεψαν ελληνικούς χορούς

και σαν έγειρε ο ήλιος λύσαμε τους ζυγούς

πριν ευχηθήκαμε όλοι μαζί εδώ και του χρόνου

η καλύτερη ευχή για το κοντινό παρόν

και όχι «χρόνια πολλά» σε κάποιο  γηροκομείο

ή στο κρεβάτι του πόνου;

Κάθε συμπόσιο ένα γεγονός μια ιεροτελεστία

στο βωμό της οικογενειακής Εστίας

της αγάπης, της σύμπνοιας, της ομόνοιας και της αλληλοβοηθείας

των παραδοσιακών αξιών και αρετών που μεταβιβάζονται

από γενιά σε γενιά και κρατούν δεμένη

την  παράδοση της φυλής μας

ν’ αντέξει κάθε μπόρα κάθε θεομηνία

εν τη  ενώσει  η δύναμη μας

ως και ο εγγονός μου από την

Αμερική έμεινε  κατάπληκτος  από

την ψυχαγωγική    μυσταγωγία

  .

Και του χρόνου αγαπημένοι μου

με υγεία

Αμφικτύων

2/5/2019

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

kostas01@amphiktyon.org

http://amphiktyon.blogspot.com/

Όποιος επιθυμεί  να διαγραφεί να επιστρέφει το παρόν με την   ένδειξη «διαγραφή»«σύμφωνα με το άρθρο 14 του νόμου 2672/98

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ